Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed? 4 hiba a párkapcsolatodban

Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed? 4 hiba a párkapcsolatodban

Címlap / Életmód / Ezotéria / Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed? 4 hiba a párkapcsolatodban / 2. oldal

Nagyon lobbanékony vagy

Érdekes kettősség jellemez, mert egyrészről megköveteled az őszinteséget, másrészről viszont zokon veszed, ha bírálnak. Ehhez párosul, hogy lobbanékony vagy – pont, mint a tűz –, és mindent elsöprő szenvedéllyel csapsz le a hibákra és a vitahelyzetekre.

Egy szó, mint száz, nem könnyű veled dűlőre jutni, feltéve persze, hogy a dolgok nem úgy történnek, ahogy te elképzelted, mert akkor nagyon is egyszerű a szerelmed helyzete. Némileg ellensúlyozza ezt a hibádat, hogy a lobbanékonyságot nem csak a kedvesednek tartogatod, hanem másoknak is: nem tűröd, hogy a szeretteidet sérelem érje, akár szóban, akár ténylegesen. Mindig kiállsz értük, mellettük, sosem hagynád, hogy ártsanak nekik.

Sokszor nem vagy racionális

Mivel ennyire szenvedélyes és érzelmes vagy, nem igazán jellemző rád a racionális gondolkozás. Ez persze nem minden helyzetben rossz, de néha igenis szükséges, hogy az eszünkkel mérlegeljünk, és ne a szívünkkel.

Időnként előnyös, ha félreteszed a méltán híres büszkeségedet, és kicsit a szívedre hagyatkozol, pl. akkor, amikor valamit meg kell bocsátanod a szerelmednek. Viszont hátrányos is lehet, mert vannak olyanok, akik sajnos visszaélnek a jóindulatoddal éppúgy, mint azzal, hogy néhány szép szóért cserébe sokszor kenyérre lehet kenni.

Azt senkinek sem könnyű megtalálnia, hol van az aranyközépút, mindenki nehezen egyensúlyozik a két véglet között, de esetedben gyakori, hogy elragadnak az érzelmeid, és ekkor már nem is igazán lehet hatni rád észérvekkel.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást