Kora esti szórakozási tippek, ha nem szereted a hajnalba nyúló bulikat

Kora esti szórakozási tippek, ha nem szereted a hajnalba nyúló bulikat

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Kora esti szórakozási tippek, ha nem szereted a hajnalba nyúló bulikat

Nem biztos, hogy te is élsz-halsz a hajnalig tartó bulikért, vagy csak aktuálisan nincs lehetőséged rá, hogy sokáig szórakozz. Akár azért, mert kisbabád van, akár azért, mert nagyon húzós időszakot élsz meg a munkádban, még nem kell lemondanod a szórakozásról – csupán olyan programokat kell választanod, amik időben elkezdődnek!

Ha valami újra vágysz: workshop

Ha valaminek, akkor a workshopoknak jelentősen nőtt a népszerűsége az utóbbi időben. Nem véletlenül! Ezek a mini-tanfolyamok a lehető legkülönbözőbb programokat kínálják az embereknek. További előnyük, hogy lehetnek egyalkalmasak, de szólhatnak több hétre is, és időpontjaikat illetően is meglehetősen változatosak.

Egész biztos, hogy te is találsz olyat, ami nem csak az érdeklődésednek, hanem az időbeosztásodnak egyaránt megfelel!

Az elkövetkezendő időszakban indulnak táska-, ékszer-, lámpakészítő, közösségi festő workshopok Budapesten, de a kenyérsütés és a gluténmentes főzés csínját-bínját is elsajátíthatod a februári, márciusi időszakban.

Mindig van valami aktuális

Ha nyitott szemmel jársz, gond nélkül találsz olyan programokat, amiken messze nem csak éjjel vehetsz részt.

A soron következő nagyobb fesztivál a fővárosban a II.Budai Fánkfesztivál, amit február 9-11. között rendeznek meg, leginkább a farsangi időszak tiszteletére. De a kiállításokat illetően sem kell sokat keresgélned, a Magyar Nemzeti Galéria, a Műcsarnok, a Várkert Bazár mindig kínál izgalmas látnivalókat a művészetek iránt érdeklődőknek. Tipikus kora esti program lehet természetesen a mozi is, és a színházakban szintén kezdődnek úgy előadások, hogy ne éjfélre ess haza.

Ezen felül válogathatsz még a legkülönfélébb előadások (akár stand up, akár egy-egy szakértő műsora) között is – a kérdés már csak az, aktuálisan mi érdekel igazán?

Konkrét helyet keresel?

Ha biztosra akarsz menni a programot illetően, érdemes szétnézned a 444.hu oldalán, ahol a bulinegyed összes valamirevaló helyét megtalálod.

Ezen a térképen sorra vették neked a pontos címet, a nyitva tartást, a legjobb kajákat, italokat, és azt is ajánlják, mikor érkezz. Sőt, arra szintén rámutatnak, az adott helyre milyen korosztály, illetve kik járnak igazán szívesen, tehát nem csak az időbeosztásodnak, hanem a társaság iránt igényednek megfelelően is válogathatsz.

Igaz, ez csak egy kis területe a fővárosnak, ha valami újra vágysz, de nem akarsz vaksötétben tapogatózni, egy pillantást megér a lista.

Iratkozz fel a kedvenc helyeidre!

Manapság aztán tényleg nem nehéz információhoz jutni, főleg nem a közösségi oldalon. Ennek előnyös oldalát egyértelműen élvezheted azzal, hogy a kedvenc helyeidet elkezded követni.

A legtöbben már automatikusan készítik az eseményeket, neked nincs is más dolgod, mint értesítéseket kérni a legújabb történésekről. Így mindig megkapod a figyelmeztetést, ha valami készülődik, és csak annyi a dolgod, hogy résztvevőként, vagy érdeklődként jelölöd magadnak a programot.

Az eseményt megelőző napokban ismét megkapod az értesítést, és eldöntheted, részt tudsz-e venni rajta. Szerencsés követni a jelentősebb intézményeket, művelődési házakat, és persze a hivatalos városi oldalakat is.

Tematikus vacsora

A vacsora klasszikus program mindenki számára, aki kora este szeretne egy kicsit lazítani. A nagyobb városokban gyakorlatilag kifogyhatatlan a lehetőségek tárháza ezen a téren. Amellett, hogy hatalmas a választék az ételek típusát illetően, részt vehettek különféle programokon, pl. kóstoláson, vagy ehettek akár bekötött szemmel is.

A tematikus vacsorához pedig ki sem kell mozdulnotok otthonról! Ennek a programnak a lényege, hogy olyan vacsorát készítetek (a készülődés, főzés is egy kiváló időtöltés lehet), ami passzol az estére választott filmhez. Ha van kedvetek, megegyezhettek, hogy felváltva szervezitek ezeket a randikat: egyik hétvégén te, a másik hétvégén a szerelmed készíti a menüt és választja a filmet.

Tökéletes lehetőség akkor is, ha nincs bébiszitteretek!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást