5+1 konyhatrend, ami elképesztően nagyot megy 2020-ban

5+1 konyhatrend, ami elképesztően nagyot megy 2020-ban

Címlap / Otthon / 5+1 konyhatrend, ami elképesztően nagyot megy 2020-ban / 2. oldal

Játékos színfoltok

A fehér konyhaszekrények gyönyörűek tudnak lenni. A lakberendezők szerint óriási kereslet van most azokra a konyhákra is, amelyekben akár csak egy váratlan színfolt megtöri a konyha ridegségét. Hogy sikkesen csak egy színes szekrényt építesz be, vagy inkább bohém hangulatot teremtesz a különféle színek egymásra halmozásával, az már csak ízlés dolga.

 

 

Nyitott polcok dekoráláshoz

A nyitott polcok nem számítanak új trendnek a konyhákban. Évek óta sok olyan konyhát látni a lakberendezési magazinokban, amelyekben ezeken állnak az üvegek vagy a mutatósabb tálak. A legújabb trendek szerint azonban ezeknek a polcoknak szinte kizárólag dekorációs szerepük van. Antik mozsarak, szép könyvek és növények kerülnek rájuk, ezzel is még inkább integrálva a konyhát a lakás életterébe.

 

 

Természetes finish

Noha a natúr fa konyhaszekrények sokak szerint elavultak és ódivatúak, a lakberendezők szerint a természetes, meleg hatást keltő finish egyre inkább visszatér a festett felületek évekig tartó uralma után. Természetesen nem a nagymamáink ódon konyhabútorára kell gondolni, a fa a megfelelő stílussal remekül illeszkedik a modern konyhákba is.

 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást