5+1 konyhatrend, ami elképesztően nagyot megy 2020-ban

5+1 konyhatrend, ami elképesztően nagyot megy 2020-ban

Címlap / Otthon / 5+1 konyhatrend, ami elképesztően nagyot megy 2020-ban

Kontrasztos munkalapok

Világoshoz világos, sötéthez sötét – évekig így válogattunk munkalapot a konyhaszekrényhez. Most azonban a lakberendezők szerint hatalmas a népszerűsége a kontrasztos munkalapoknak, ahol a konyhaszekrény és a fal színe között hirtelen megtörik a tér egy merőben eltérő árnyalatú felülettel. Ezzel a trenddel azért érdemes vigyázni, bár tényleg gyönyörűen mutathat, inkább nagy konyhákban működik, és csak akkor, ha más már nem vonja el a figyelmet. Ha hajlamos vagy telepakolni a munkapultot, vagy szereted elöl hagyni a kedvenc csecsebecséidet a konyhában is, nem biztos, hogy ez lesz a nálad legjobban működő irányzat.

 

 

Tengerészkék kabinok, bármilyen stílusban

A színes konyhabútorok mindig is népszerűek voltak, de hogy éppen melyik szín a legtrendibb, az már viszonylag gyakran változik. Szerencsére a már kereskedelmi forgalomban is kapható, a kabinajtókon is használható festékeknek köszönhetően nem olyan nagy befektetés megváltoztatni a konyhabútorod színét. Akár az év egyik legnagyobb konyhai trendszínét, a tengerészkéket is választhatod. Ez a márvánnyal éppen olyan jól mutat, mint a fával vagy éppen a csempével, és a klasszikustól az elegánson át a tengerparti stílusig szinte mindenhez illik.

 

 

Csempe helyett drámai falak

Manapság már rengeteg gyönyörű, akár színes vagy mintás konyhai csempe közül lehet választani. Míg néhány éve a metró csempék számítottak az ultimate trendnek, újabban a geometrikus alakzatok kerültek előtérbe. A lakberendezők szerint 2020 azonban nem a csempék, hanem az egész falat beborító panelek éve. Ezek fugák nélkül egységes, drámai, mégis letisztult hatást eredményeznek.

 

 

A következő 3 konyhatrendet a következő oldalon tekintheted meg. Lapozz! >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást