Párkapcsolat / Szerelem

Ha az alábbi tíz dolog igaz rád, nem csoda, hogy kihasználnak a férfiak

Ha az alábbi tíz dolog igaz rád, nem csoda, hogy kihasználnak a férfiak

Nem hallgatsz más nők figyelmeztetésére

Akár barát, akár ismeretlen nő figyelmeztet egy pasival kapcsolatban, figyelj oda rá. Nehéz objektívnek maradni, mikor az érzelmek vagy a szenvedély elvakítja az embert és ebben az esetben nem árt figyelni mások véleményére is. Főleg akkor legyél nagyon óvatos, ha többen is óva intenek valakitől.

Nem tanulsz a hibáidból

A szerelemben mindenki követ el hibákat, de egy idő után el kell gondolkoznunk azon, hogy mi magunk milyen mértékben voltunk benne ezekben a csalódásokban. Egy idő után felelősséget kell vállalnunk a saját tettinkért is, mert aki ezt nem teszi meg, az újra és újra ugyanabban a méltatlan helyzetben fogja találni magát. Minden véget ért kapcsolat egy tanulópénz.

Kétségbeesetten keresed a szerelmet

Minél kétségbeesettebben keresed az „Igazit”, annál nehezebben fogod észrevenni, hogy az illető hamis. A szerelmet nem szabad erőltetni és ott is keresni, ahol nincs, mert így csak ki fogják használni a sebezhetőséged.

Vakon adod a bizalmat, pedig azt ki kell érdemelni

A bizalom egy kapcsolat alapja, de időbe telik, míg kialakul. Miért kellene vakon megbíznod valakiben, akit még alig ismersz? Ha mindent elhiszel egy férfinak, aki még nem bizonyított semmit, sosem lesz jó vége.

Mérgező párkapcsolat jelei
PeopleImages/istockphoto.com

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    Monika
    2021.05.04., 14:35

    Ez a férfiakra is igaz!!

    Válasz

Írj egy hozzászólást