A sajttál az egyik legelegánsabb, mégis legkönnyebben összedobható vendégváró finomság, ha megtanulod, hogyan készítsd el tökéletesen, garantáltan minden barátod és családtagod odalesz érte. Szerencsére nem feltétlenül kell óriási költségekbe vágnod magad, a lényeg az, hogy az alapokkal tisztában legyél, és elsajátíts néhány tökéletes trükköt.
1/6 1. lépés: válaszd ki a sajtokat!
Mindig jó, ha többfajta állagú és ízű sajtot választasz, egyrészt hogy legyen mindenkinek miből válogatnia, másrészt hogy ne legyen unalmas a felhozatal. Igazi aranyszabály, hogy legyen legalább egy kemény, egy puha, és egy büdösebb sajt a kínálatban, így biztosan mindenki talál olyat, amit szeret. A keménysajtokat mindenképpen vágd fel előre, mert ha a vendégeidnek kell vele szórakozni, lehet, hogy kevésbé fog fogyni. Igazán jól akkor jársz, ha minden sajtot 45 percig hagysz szobahőmérsékletűre hűlni, ennyi ugyanis kell nekik ahhoz, hogy a legjobban kiadják az ízeiket.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!