A sajttál az egyik legelegánsabb, mégis legkönnyebben összedobható vendégváró finomság, ha megtanulod, hogyan készítsd el tökéletesen, garantáltan minden barátod és családtagod odalesz érte. Szerencsére nem feltétlenül kell óriási költségekbe vágnod magad, a lényeg az, hogy az alapokkal tisztában legyél, és elsajátíts néhány tökéletes trükköt.
2/6 2. lépés: legyen rajta hús is!
A sajttál nem az igazi valamilyen minőségi felvágott nélkül. Ne csak prosciuttóban gondolkozz, rakj rá szalámit is, ez nagyon jól megy a sajtokhoz. A legjobb, ha mindkettőből van a sajttálon, hiszen az egyik teljesen más ízvilágot ad, mint a másik, és mindegyik más-más sajttal az igazi. Arra viszont figyelj, hogy nagyon vékonyan vágott felvágottakat tálalj, különben elnyomhatják a sajtok ízét – és a sajttál mégiscsak elsősorban ezekről szóljon.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!