Első randi: 3+1 kérdés, amivel „tesztelheted” a férfit

Első randi: 3+1 kérdés, amivel „tesztelheted” a férfit

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Első randi: 3+1 kérdés, amivel „tesztelheted” a férfit / 2. oldal

„Hogyan látod a jövődet?”

Persze ezt nem úgy kell nekiszegezni, mint egy állásinterjún, de néhány randi után már úgyis indokolt lesz a kérdés. Azért is fontos ezen minél hamarabb túlesni, hiszen nem mindegy, hogy ki milyen irányba halad az életében. Ha te már családot szeretnél, akkor nyilván ehhez keresel társat.

Jó, ha már az elején meggyőződsz arról, hogy a válaszadód is hasonlóképpen látja a jövőjét, különben könnyen csalódás érhet. Nem baj, ha nem egy-két hónapon belül szeretne nekilátni a családalapításnak, de megnyugtató lenne tudni, hogy legalább látja ezt a képet a jövőjében.

„Milyen dolgokat tartasz fontosnak egy nőben?”

Ezzel képbe kerülhetsz az általa támasztott elvárásokkal is. Mindannyiunknak vannak elvárásai a másikkal szemben, ezzel nincs is baj, de kérdés, hogy milyen hosszú a másik listája.

Nem feltétlenül hátrány, ha egy férfi tudja, milyen nőt keres, a probléma azzal van, ha valaki olyan irreális elvárásokkal sokkolja a másikat, aminek szinte lehetetlen megfelelni.

Például, ha nagy százalékban a külsőségekben vannak kemény igényei, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem ő lesz az, aki mellett jól éreznéd magad egy kinyúlt melegítőben és kócos hajjal. 

Kérdés helyett gyakorlat

Bár nagyon fontosak a kérdések, igazán gyakorlatban mutatkozik meg, hogy Rómeó vajon tényleg az-e, akinek mondja magát. Így hát ne légy rest megteremteni olyan szituációkat, melyekkel ezt tesztelheted.

Például, ha állítása szerint komolyan gondolja veled a dolgokat, hívd el bátran egy baráti összejövetelre.

Nem, ne az első randi után, de néhány hét/hónap ismerkedés után már aktuális lesz. Figyeld meg mennyire szeretné megismeri életed fontos szereplőit, milyen kapcsolatot tud velük kiépíteni és, hogy ő is szeretne e beengedni az életébe.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást