Első randi: 3+1 kérdés, amivel „tesztelheted” a férfit

Első randi: 3+1 kérdés, amivel „tesztelheted” a férfit

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Első randi: 3+1 kérdés, amivel „tesztelheted” a férfit

„Milyen a kapcsolatod a családoddal?”

Nagyon sokat elárul egy emberről a családjával való kapcsolata. Nem mindenkinek adatik meg a tökéletes családmodell, nem is ez a mérvadó. Azt viszont mindenképpen derítsd ki a kiszemeltedről, hogy milyen kapcsolatot ápol a szeretteivel és milyen mintát kapott otthonról.

Sokkal könnyebb olyannal jövőt tervezni, akit hasonló értékek szerint neveltek, mint téged.

Nyilván nem kell mindenben egyezni, de jó, ha nincs hatalmas eltérés. Aztán persze sok mindent majd te is leszűrhetsz, ahogy haladtok előre az időben, de az elején nyugodtan hagyatkozz a kérdéseidre. Érdeklődj, hogy a család milyen helyet foglal el a fontossági sorrendjén, mennyire támogatja a szeretteit (nem kizárólag anyagilag) és, hogy milyen családi hagyományokat ápolnak.

„Szereted a munkádat?”

Senkitől sem elvárható, hogy néha ne legyen elege a munkájából. Még a hollywood-i filmcsillagok is kiéghetnek és hosszú regeneráció szükséges ahhoz, hogy igennel feleljenek erre a kérdésre. Tehát mikor a férfinak szegezed ezt kérdést, az elvárás ne valami szürreális válasz legyen.

Inkább azt kell kiderítened, hogy hogyan viszonyul jelenlegi helyzetéhez.

Lehet, hogy még nem álmai munkáját végzi, de utálattal megy be nap, mint nap a munkahelyére, vagy próbálja a maximumot kihozni belőle? Esetleg vannak ambíciói ilyen téren? Könnyen kaphatsz egyfajta világszemléletet is tőle a válasza kapcsán.

dusanpetkovic/istockphoto.com

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást