7 dolog, amit ne tegyél meg az első randin, ha szeretnél folytatást

7 dolog, amit ne tegyél meg az első randin, ha szeretnél folytatást

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 dolog, amit ne tegyél meg az első randin, ha szeretnél folytatást

Az első randi meghatározó lehet, hiszen azon áll vagy bukik, hogy lesz-e folytatás. Íme, néhány tipp, hogy elkerüld a kínos szituációkat és bebiztosítsd magad a második randira!

Túlzott alkoholfogyasztás

Azzal nincs semmi baj, ha a randin megiszol egy pohár bort vagy egy finom koktélt, hiszen felszabadultabbá tesz. Viszont azzal nem teszel túl jó benyomást, ha egymás után döntöd le az alkoholos italokat.

Azon kívül, hogy túlontúl oldott leszel, olyan dolgokat is elmondhatsz, amelyek egyáltalán nem tartoznak rá, sőt, még kínos helyzetbe is sodorhatod magadat. Nem beszélve arról, hogy az alkohol hatása miatt könnyebben belemehetsz olyan dologba, amit józanul eszedbe sem jutna megtenni.

Kihívó öltözék

Az első randira olyan ruhát válassz, amely csinos, de nem mutat túl sokat. Fontos, hogy jól érezd magad abban, amit viselsz, hiszen ha feszengsz, akkor az kihat a viselkedésedre is. A túl kihívó ruha azt a benyomást keltheti, hogy könnyűvérű vagy, emellett jobb, ha az első randin inkább a személyiségeddel nyűgözöd le, mintsem a dekoltázsoddal.

Túl sok beszéd

A randi elsődleges célja, hogy minél jobban megismerjétek egymást és jól érezzétek magatokat, azonban ha az egész találka alatt alig hagyod szóhoz jutni partnered és beavatod az életed minden apró momentumába, azzal nagy valószínűséggel nem teszel túl jó benyomást.

Kérdezgesd gyerekkoráról, hobbijairól, és hallgasd érdeklődéssel, persze te is mesélj neki bátran a fontosabb dolgokról, de ne tárulkozz ki teljesen. A férfiak szeretik, ha egy nő titokzatos, így ne add ki magad az első alkalommal.

Rámenős viselkedés

Az rendben van, hogy tetszik a pasi, de nem kell a tudtára adnod, hogy mennyire oda vagy érte, hiszen azzal elijesztheted. A férfiakban eredendően benne van a vadászösztön, szeretik ők megtenni az első lépést.

Ha első randin hangot adsz annak, hogy már a közös jövőt tervezgeted, nemcsak elrettented, hanem még komolytalannak is fog tartani.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»