Kikapcsolódás / Utazás

Íme a legvarázslatosabb karácsonyi vásárok a közelben

Íme a legvarázslatosabb karácsonyi vásárok a közelben

Nemcsak a fővárosban, de a nagyobb vidéki városokban, sőt, a környező országokban is van olyan vásár, ami bizony megér egy utat. Íme, néhány közeli rendezvény, ahol garantáltan pillanatok alatt magával ragad a karácsonyi hangulat.

Fővárosi fények

A fővárosban több helyszínen is vásározhatunk, de az utóbbi években a központ a Vörösmarty térről egyre inkább áttolódott a Bazilika elé, ahol idén is csodás kínálattal és programokkal várnak minket. A kóstolgatás, a koripálya és a vásári forgatag mellett igazi különlegesség a Bazilika épületére vetített fényfestés, amely feledhetetlen pillanatokat szerez az adventi időszakban, nem véletlen, hogy tavaly Európa második legszebb karácsonyi vásárának választották a rendezvényt.

Budapesten többek között a Várkert Bazárban, a Vajdahunyad várában és Óbudán is különféle rendezvényekkel készülnek, így a város bármely szegletébe tévedünk, garantáltan egy perc alatt karácsonyi hangulatba kerülhetünk. Bármilyen vásárt is választjuk azonban, számítsunk arra, hogy ezek nem olcsó rendezvények, de talán évente egyszer belefér, csak az ünnep kedvéért. 

Calinstan/depositphotos.com

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást