Fűszeres sajtgolyók
Ízletes, jól néz ki, és laktató. A pirított fenyőmag kellemes ropogóssága ellensúlyozza a sajt krémességét.
Hozzávalók: 200 g kecskesajt, 200gr krémsajt, 1 evőkanál friss petrezselyemlevél, 1 evőkanál friss metélőhagyma, 1 evőkanál friss zsályalevél, 1 evőkanál friss citromhéj, só, feketebors, pirított fenyőmag.
Elkészítés: Keverjük össze a sajtokat és az apróra vágott fűszernövényeket, elektromos mixerrel 1 percig keverjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Kb. 30 percre tegyük hűtőbe, majd enyhén vizes kézzel formáljunk golyókat belőle, és hempergessük meg a fenyőmagban. 1-2 órát pihentessük hűtőben. Szeletekre vágott bagettel tálaljuk.
Hozzávalók: 200 g kecskesajt, 200gr krémsajt, 1 evőkanál friss petrezselyemlevél, 1 evőkanál friss metélőhagyma, 1 evőkanál friss zsályalevél, 1 evőkanál friss citromhéj, só, feketebors, pirított fenyőmag.
Elkészítés: Keverjük össze a sajtokat és az apróra vágott fűszernövényeket, elektromos mixerrel 1 percig keverjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Kb. 30 percre tegyük hűtőbe, majd enyhén vizes kézzel formáljunk golyókat belőle, és hempergessük meg a fenyőmagban. 1-2 órát pihentessük hűtőben. Szeletekre vágott bagettel tálaljuk.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!