10 mesebeli karácsonyfadísz, amit el is készíthetsz

10 mesebeli karácsonyfadísz, amit el is készíthetsz

Címlap / Otthon / Hobbi / 10 mesebeli karácsonyfadísz, amit el is készíthetsz

Vannak tippek, amelyekhez a régi dekorációt kell egyedibbé varázsolni, és olyanok is, amelyekkel teljesen újakat alkothatsz. Az alábbiakat biztosan imádni fogod!

Játékos feliratok

Ha vannak otthon hófehér, egyszerű gömbjeid, a feladatod nagyon egyszerű lesz. Ha nem, akkor sincs okod az aggodalomra, hiszen csak némi fehér festékre lesz szükséged, amit a hobbi boltokban is beszerezhetsz.

Ha befestetted őket, és megszáradtak (érdemes egy-két napot várni) írd fel a gömbökre fekete filccel olyan feliratokat, amelyek szerinted a karácsony hangulatát tükrözik, de ha még egyedibbre vágysz, a rokonok neveit is felfestheted a díszekre!

 

Hópehely papírból

Nagyon egyszerű, de annál nagyszerűbb tippet mutatunk ebben a pontban, aminek előnye, hogy gyerekek is gond nélkül meg tudják csinálni. Az interneten rengeteg útmutatót találhatsz a papírból ragasztott karácsonyfadíszekhez, attól függően, milyen hópelyhet szeretnél megformálni belőle.

Ennek a technikának hivatalosan quilling a neve (ha ezt írod be a keresőbe, rögtön megtalálod a tippeket), és annyit kell csak tenned, hogy papírból vágsz ki különböző hosszúságú csíkokat, amelyeket aztán megfelelő pontokon feltekersz vagy meghajtasz, és végül megragasztasz. Még többet dobhatsz a dekoráción, ha a szélét csillogó festékkel fested be.

 

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást