Karácsonyfadísz fillérekből? Így készítsd el!

Karácsonyfadísz fillérekből? Így készítsd el!

Címlap / Otthon / Karácsonyfadísz fillérekből? Így készítsd el!

Ha unod a szokásos csillogó gömböket, idén tegyél saját készítésű díszeket a fára! Az sem baj, ha egyébként kétbalkezes vagy, és a pénztárcádat sem fogja megviselni a kézműveskedés: cikkünkben egyszerű alapanyagokból, könnyen elkészíthető díszeket mutatunk.

Masnis toboz

A toboz elmaradhatatlan alapanyaga a karácsonyi dekorációnak. Az a jó benne, hogy nem is kell különösebben díszíteni, önmagában is remekül mutat.

Persze, egy selyem masnival a tetején és némi arany festéket rászórva percek alatt még ünnepibbé varázsolhatod. Erősíts a tetejére ragasztópisztollyal egy madzagot, aminél fogva fel tudod aggatni a fára, a masnit pedig kösd a madzagra, és kész is van.

 

Illatos-rozmaringos

Ha ilyen cuki illatos fenyőfácskát szeretnél kreálni, néhány rúd fahéjra, rozmaringra és apró díszkövekre lesz szükséged.

Ragasztópisztoly segítségével erősítsd fel a fenyőfaalakba rendezett rozmaringokat merőlegesen a fahéjra, majd ragaszd fel a díszeket is rá. Ha ez megvan, már csak valamilyen akasztót kell ráaplikálnod, és már mehet is a karácsonyfára.

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást