Pusztán fényekkel varázsoltak karácsonyi hangulatot – 10 ihletadó fotó

Pusztán fényekkel varázsoltak karácsonyi hangulatot – 10 ihletadó fotó

Címlap / Otthon / Dekor / Pusztán fényekkel varázsoltak karácsonyi hangulatot – 10 ihletadó fotó

Ha bemész egy boltba, karácsonyi dekorációk terén most elég nagy a választék. Ha azonban idén olyan díszítésre vágysz, ami nem köszön vissza a boltok polcain, érdemes a fényekre helyezned a hangsúlyt! A különféle füzérek és gyertyák felhasználásával egyedi és rendkívül hangulatos dekorációt hozhatsz létre, akár néhány perc alatt!

Gyertya az üvegben

Az egyik legegyszerűbb megoldás az, ha egy befőttesüvegbe teszel gyertyát, és különféle karácsonyi dekorelemeket pakolsz köré. Az üvegnek köszönhetően a díszítés biztonságos marad, nem kap semmi lángra, ráadásul rendkívül egyedi hangulattal tölti meg a szobát.

Szuper választás kisebb polcokra, komódokra, amelyek általában kimaradnak a karácsonyi dekorálásból, de ha van a kertben farönk, akár a képen látható dekort is lemásolhatod. Ilyet nem látsz a boltokban, az biztos!

 

Biciklis fénydekor

Az udvaron mindig csak a korlátot, esetleg a ház előtt álló fenyőfát díszítitek ki a fényekkel? Idén karácsonykor változtass ezen, és dobd fel olyan dekorációval a kertet, amilyet még sosem csináltál.

Ha van egy régebbi, már nem igazán használt bicikli az udvarban, hozd előre, és pakold tele különböző fényekkel, faágakkal. Rusztikusabb hatást kelt, de közben mégis nagyon hangulatos. Ki gondolta volna, hogy egy rozoga bicikli erre is jó lehet?

 

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást