„Kislány, de hiszen magát megerőszakolták!” – Borzasztó dolgok, amiket ne tanuljuk a pornóból

„Kislány, de hiszen magát megerőszakolták!” – Borzasztó dolgok, amiket ne tanuljuk a pornóból

Címlap / Szerelem / Szex / „Kislány, de hiszen magát megerőszakolták!” – Borzasztó dolgok, amiket ne tanuljuk a pornóból

Kislány, de hiszen magát megerőszakolták! – döbben meg a nőgyógyász, alig hogy elkezdi vizsgálni a rendelésén megjelenő fiatalt. A tizenéves lány hevesen tiltakozik, ő akár meg is esküszik, hogy csakis a barátjával szokott szexelni – igaz, azt viszont meglehetősen vadul. A fiúja ugyanis a pornóra izgul, így általában elindítanak egy filmet, majd mindent pontosan úgy csinálnak ők is, ahogyan az a felvételen látható.

A fenti történethez hasonló esetek egyre gyakrabban fordulnak elő nőgyógyászok praxisában. A hüvelyi panaszokkal orvoshoz forduló fiatal lányok közül nem egy a felnőttfilmekből ellesett „vad” szex áldozata.

Megúszni szárazon? Reménytelen…

A legtöbb ilyen filmben a nőknek nem igazán jut előjáték, a hirtelen behatolás után nagy vehemenciával bemutatott „fűrészelés” így aligha okoz örömöt nekik. Amúgy, a hüvely sérüléseit megelőzendő, még a pornószínészek is síkosítót használnak, ám ez az érdektelen részlet a kész moziból rendre kimarad.

Sok nő, tartva az esetleges hüvelygyulladástól, egyébként sem használ síkosító krémet vagy zselét, pedig gyakran nem ártana.

Óvd a belső pH-dat!

Irritációra persze mindig van esély, ha a hüvelybe a sajátjától eltérő pH-jú, azaz kémhatású anyag kerül, legyen az bármilyen kozmetikum, vagy akár a partner spermája. Az ilyen „baleseteket” viszont nagyon egyszerűen ki lehet védeni, például ha az együttlétet követően krémet használunk.

Szexi alsónemű
istockphoto

Ez a tejsavas hüvelykrém biztosítja az egészséges savas kémhatást, és segít a hüvely kényes biológiai egyensúlyának fenntartásában, szükség esetén helyreállításában. A tejsav mellett ezüstöt tartalmaz, mely gátolja a kórokozók növekedését és szaporodását. További összetevője, a C-vitamin a kórokozók elleni immun-védekezés erősítésében, valamint a hüvely önvédelmét biztosító tejsavbaktériumok szaporodásának elősegítésében játszik fontos szerepet.

Recept nélkül kapható a patikában, és az egyszer használatos applikátorral nagyon egyszerűen bejuttatható a hüvelybe.

Anális szex? Csak óvatosan!

Az izgalmas pozitúrák, új szexuális játékok kipróbálása mindenkinek szíve joga, feltéve, hogy a partnerének sincs ellene kifogása. Az anális szexet azonban véletlenül sem érdemes a pornófilmekből „megtanulni”. Ott ugyanis a szükséges előkészületekről (mosakodás, síkosítás) nem látni egyetlen képkockát sem, ám annál gyakoribbak azok a jelenetek, ahol a pár a „hátsó bejárat” ostroma után rögvest nekilát a főkaput döngetni.

Na, ez az, amit végképp tilos leutánozni! Egy ilyen pozitúraváltáskor a végbélben lakozó baktériumok ugyanis könnyedén átkerülnek a hüvelybe, aminek fájdalmas hüvelygyulladás lehet a vége. Az anális szexet éppen ezért csak óvszerrel ajánlott kipróbálni, hiszen ez a férfit és a nőt is védi az esetleges kellemetlen fertőzésektől.

Női alsónemű
istockphoto

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!