A pornó nem szex! Pár dolog, amit jobb sosem eltanulni belőlük

A pornó nem szex! Pár dolog, amit jobb sosem eltanulni belőlük

Címlap / Szerelem / Szex / A pornó nem szex! Pár dolog, amit jobb sosem eltanulni belőlük

A fenti történethez hasonló esetek egyre gyakrabban fordulnak elő nőgyógyászok praxisában. A hüvelyi panaszokkal orvoshoz forduló fiatal lányok közül nem egy a felnőttfilmekből ellesett „vad” szex áldozata.

Megúszni szárazon? Reménytelen…

A legtöbb ilyen filmben a nőknek nem igazán jut előjáték, a hirtelen behatolás után nagy vehemenciával bemutatott „fűrészelés” így aligha okoz örömöt nekik. Amúgy, a hüvely sérüléseit megelőzendő, még a pornószínészek is síkosítót használnak, ám ez az érdektelen részlet a kész moziból rendre kimarad.

Sok nő, tartva az esetleges hüvelygyulladástól, egyébként sem használ síkosító krémet vagy zselét, pedig gyakran nem ártana.

Óvd a belső pH-dat!

Irritációra persze mindig van esély, ha a hüvelybe a sajátjától eltérő pH-jú, azaz kémhatású anyag kerül, legyen az bármilyen kozmetikum, vagy akár a partner spermája. Az ilyen „baleseteket” viszont nagyon egyszerűen ki lehet védeni, például ha az együttlétet követően krémet használunk.

Szexi alsónemű
istockphoto

Ez a tejsavas hüvelykrém biztosítja az egészséges savas kémhatást, és segít a hüvely kényes biológiai egyensúlyának fenntartásában, szükség esetén helyreállításában. A tejsav mellett ezüstöt tartalmaz, mely gátolja a kórokozók növekedését és szaporodását. További összetevője, a C-vitamin a kórokozók elleni immun-védekezés erősítésében, valamint a hüvely önvédelmét biztosító tejsavbaktériumok szaporodásának elősegítésében játszik fontos szerepet.

Recept nélkül kapható a patikában, és az egyszer használatos applikátorral nagyon egyszerűen bejuttatható a hüvelybe.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást