4 Jennifer Lopez-film, amit érdemes újra megnézni

4 Jennifer Lopez-film, amit érdemes újra megnézni

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 4 Jennifer Lopez-film, amit érdemes újra megnézni

A világ legszebb nőjének is megválasztott Jennifer Lopez nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is tündököl. Mi nagyon szeretjük az általa életre keltett karaktereket, így most néhány olyan filmet gyűjtöttünk össze, amelyeket érdemes újra megnézned, vagy ha még nem láttad valamelyiket, pótold be! Cikkünkben két vígjátékot, egy erotikus thrillert, és természetesen egy táncos filmet ajánlunk neked.

Ilyen a formám!

Ebben a bájos kis történetben nem az ideális sorrendben történnek az események, hiszen a Zoe (Lopez) egyedül vállal gyermeket.

Elszánja magát a mesterséges megtermékenyítésre, mert fél, hogy kifut az időből, ám csak ezután ismeri meg azt a pasit, akit élete társaként is el tudna képzelni.

Váratlanul találkozik a jóképű Stannel, akivel azonnal izzani kezd köztük a levegő. A dolog pikantériája az, hogy Zoe ikrekkel várandós, így egyszerre két csecsemő érkezik az életébe, Stan pedig nemcsak a bimbódzó szerelem örömeit éli meg, hanem az apaság felelősségével is meg kell küzdenie.

A szeretet és a szerelem minden nehézségen átsegíti a párt, ám azért nem mennek gördülékenyen a dolgok.

 

Álommeló

Az álommunka megszerzése néha a valóságban is sok energiával jár, ebben a sztoriban pedig egy kis csalással is.

Maya (Lopez) menedzser szeretne lenni, mert úgy érzi, hogy a szupermarketes melóját már rég „kinőtte”, de végzettségek hiányában nem mer magasabb pozíciót megpályázni. Barátai hamis profilt gyártanak neki, készítenek egy tuti önéletrajzot, így bekerülhet egy menő vállalathoz, ahol szépségipari termékeket forgalmaznak. Maya itt bevetheti a tudását, tapasztalatát és kreativitását, persze közben nagyon sok pénzt is keres.

Lopez a produkcióban rengeteg szettet felvonultat, feltűnően sok kabátja van például, és csinosabbnál csinosabb kosztümökben feszít. Pasiknak talán kevésbé jön be a film, de egy csajos estére jó választás lehet.

Lopez szerelmét a filmben a Szívek szállodájában ismertté vált Jess, azaz Milo Ventimiglia alakítja.

 

A szomszéd fiú

Jennifer Lopez, ahogyan magánéletében, úgy ebben a filmjében is megmozgatja a jóval fiatalabb srácok fantáziáját is.

A szomszéd fiú című thrillerben egy irodalomtanárt alakít, aki egyedül neveli fiát.

A meglehetősen jóképű, sármos szomszéd srác, Noah felébreszti a szenvedélyt a nőben. Rob Cohen rendező a Step Up-filmekből is ismert Ryan Guzmanra bízta a csábító fiú szerepét. A tanárnő és diák közt izzik a levegő, a nagy korkülönbség ellenére egymásnak esnek.

Noah diadalittasan viselkedve kínosabbnál kínosabb helyzetekbe hozza a tanárnőt. Kegyetlen pszichológiai csatába kezd, fanatikus szerelmével a nő állásával és magánéletével is játszik. Beteges ragaszkodásával és aljas húzásaival az őrületbe kergeti a családot.

A filmben felbukkan a Szex és New York-sorozatban Aidan-t alakító John Corbett is.

 

Hölgyválasz

A romantikus filmekben van valami megnyugtató, mert azt üzenik, hogy a világban történnek szép és szerethető dolgok is, és néha teljesen váratlanul találnak meg minket olyan helyzetek, amik kizökkentenek a fásultságból.

Így van ez a Hölgyválaszban is, ahol Richard Gere egy kiégett ügyvédet alakít, akinek már nagyon nincsenek is vágyai, nem leli örömét különösebben semmiben.

Hirtelen ötlettől vezérelve bemegy egy tánciskolába, mert megtetszik neki az ábrándozó Paulina (Lopez) az ablakban.

A tánc és a csinos nő felpezsdíti a férfi életét. Gere és Lopez karaktere finoman közeledik ugyan egymáshoz, de a férfi házas, és ahogy az a romantikus filmekben lenni szokott, akiknek együtt kell maradniuk, együtt maradnak.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást