Ez az 5 apró jele van egy párkapcsolat végének

Ez az 5 apró jele van egy párkapcsolat végének

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez az 5 apró jele van egy párkapcsolat végének

Nem egy kellemes téma, viszont mindenképpen olyan, amivel foglalkozni kell, főleg akkor, ha úgy érzed, kapcsolatotok válaszúthoz közeledik. Olykor az igazság annyira fájó tud lenni, hogy inkább megpróbáljuk áltatni magunkat és elhinni, hogy minden menthető. Pedig van úgy, hogy jobb elengedni azt, ami már nem megy.

1/5. A figyelmesség hiánya

Normális, ha egy idő után már nem olyan intenzív a figyelmesség a másik irányába, mint a legelején. Vagyis lehet, hogy már nem kapsz minden nap valami meglepetést, vagy óránként kedves üzeneteket, de fontos megfigyelni, hogy ez vajon mit jelenthet. Mert könnyen lehet, hogy csak éppen ébredeztek a rózsaszín köd után és már nem olyan intenzív körülöttetek minden, de ez nem tulajdonítható egy kapcsolat végének.

A baj inkább akkor van, ha az egyik fél szinte tudomást sem vesz a másikról, gyakran elfelejt különleges dátumokat, eseményeket. Ha pedig így áll a dolog, akkor joggal gondolhatja a másik, hogy nem fontos a párjának.

2/5. Kifogások gyártása

Mikor odáig vagy valakiért, akkor az természetes, ha próbálsz a kedvében járni és legalább ennyire természetes, ha ez a késztetés enyhül az idő múlásával. De itt is fontos megjegyezni, hogy ez csak egy bizonyos pontig természetes.

Akkor már nem, ha folyamatosan kifogásokat keres az egyik fél, hogy ne kelljen időt tölteni a másikkal, vagy áldozatot hozni érte. Ez legtöbbször akkor alakul ki, ha a menekülő fél érzései enyhülnek, sőt talán már meg is szűntek a másik iránt. Ezt jó időben felismerni, hiszen ez nem egy sokáig tartható állapot.

3/5. A sok túlóra

A legtöbb ember számára nem ismeretlen a túlóra fogalma, hiszen nagyjából mindenki átéli élete során, de az már igencsak gyanakodásra adhat okot, ha heti öt napból ötöt túlórázik a párod.

Tény és való, hogy vannak kivételek, sőt, olykor kemény áldozatokat kell bevállalni az előrébb jutásért, de, ha az igyekezetet se látod a szerelmeden, hogy egyszer időben hazaérjen, akkor azt ajánljuk, hogy gondolkozz el a kapcsolatotokon.

Még mielőtt bárki is felbontaná jelenlegi párkapcsolatát, szigorúan hangsúlyoznánk, hogy ez mindenképpen egy hosszabb intervallumra vonatkozik, tehát ne ronts neki a párodnak, ha néha bent marad túlórázni.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»