Életmód / Ezotéria

Jelek, hogy egy előző életből már ismeritek egymást

Ismered azt az érzést, amikor először találkozol valakivel, de szinte azonnal egy hullámhosszra kerültök? Amikor minden apróságban egyezik a véleményetek, bármiről tudtok beszélgetni, és hiába a néhány napos (sőt, néhány órás) ismeretség, nem létezik számotokra kínos csend? Az egész kicsit olyan, mintha már találkoztatok volna – ami persze elképzelhetetlen, hiszen hogy is felejthetnéd el ezt a különleges személyt? Pedig bármi megeshet; még az is, hogy egy korábbi életben már egymásba botlottatok! Íme 4 jel, aminek a segítségével te is beazonosíthatod, nálatok mi a helyzet.

Rögtön úgy érzed, hogy kötődtök egymáshoz

Alig ismeritek egymást, de máris úgy érzed, hogy bármit megoszthattok egymással. Míg másoknak hosszú hónapok vagy évek után tudtál elmesélni egy-egy rossz emléket vagy élményt, addig neki szinte rögtön képes voltál megnyílni. Miért?

Valószínűleg az lehet az oka, hogy a lelked felismerte ezt a személyt, és pontosan tudja, hogy egy korábbi életedben nagyon is szeretted és/vagy maximálisan megbíztál benne. Ez egyébként nem feltétlenül jelenti azt, hogy egykor szerelmesek voltatok egymásba. Az is lehet, hogy nagyon közeli barátok voltatok egy előző életben; a lényeg, hogy nem csak szimplán jól kijöttök egymással, hanem rögtön egy hullámhosszra került a lelketek!

Olvastad már?  4 párkapcsolati fogadalom, hogy jobb szerelmi életed legyen az új évben

Mintha mentálisan összekapcsolódtatok volna

Persze ez alatt nem azt értjük, hogy a gondolat erejével üzengettek egymásnak, megspórolva a több ezer forintos telefonszámlát. Ez valójában sokkal összetettebb ennél. Például üldögélsz a szobádban, és épp rá gondolsz, amikor hirtelen megcsörren a mobilod, és felvillan a neve a képernyőn.

Vagy beszélgetés közben előre tudod, hogy mit szeretne mondani, pedig még csak bele sem kezdett a témába. Sőt, még az is előfordulhat, hogy hiába vagytok egymástól több száz kilométerre, pontosan megérzed, milyen hangulatban van éppen. Ezt a fajta összekapcsolódást nagyon nehéz elmagyarázni másoknak, és még ennél is nehezebb megszakítani.

“Felismered” a szemeit

Amikor elmerülsz a tekintetében, rögtön egyfajta déjà vu érzés uralkodik el rajtad. Mintha már legalább egy millió alkalommal pillantottál volna bele a szemeibe! Tudtad, hogy néhány legenda szerint hiába éltél végig már például 4-5 életet is, hiába változott a tested folyamatosan, a szemeid mindig ugyanúgy néztek ki?

Méghozzá épp azért, hogy ha egy “ismeretlen ismerőssel” összefutsz valamikor, ennek segítségével képesek legyetek spirituálisan felismerni egymást.

Nagyon intenzív a kapcsolat

Sajnos gyakran előfordul, hogy egy kapcsolat hatalmas lángokkal ég már a legelső pillanattól kezdve, de ugyanilyen gyorsan ki is alszik a tűz néhány hónap vagy hét alatt. Ha te is ebben a helyzetben találtad magad, de fogalmad sincs, miért alakult így, most eláruljuk, mi lehet a magyarázat.

Olvastad már?  5+1 ok, amiért szerelemebe esni olyan, mintha drogoznánk

Valószínűleg a korábbi múltatokban maradt egy elrendezetlen ügyetek, és nem volt szükségetek hosszú időre ahhoz, hogy ezt végleg be tudjátok fejezni. Egy rövid, de annál intenzívebb kapcsolat mindkettőtöknek meghozta azt a fajta lezárást, ami elengedhetetlen volt a továbblépéshez. És tudnod kell: sok esetben épp ez az, ami segít elindulni az álmaitok eléréséhez!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK