Párkapcsolat / Szerelem

8 jele annak, hogy ideje véget vetni a párkapcsolatodnak

8 jele annak, hogy ideje véget vetni a párkapcsolatodnak

Már többször felmerült benned az elengedés gondolata, de konkrét lépésre még nem sikerült rászánnod magad? Összeállításunk segít, hogy el tudd dönteni, valóban baj van-e.

Nem vagy boldog

Ez a legegyszerűbb és legnyilvánvalóbb indok. Ne gondold túl! Életed párja az, aki boldoggá tud tenni. Aki pedig nem életed párja, arra miért fecsérelnéd az idődet?

Szamárság elhitetni magaddal, hogy neked nem jár a boldogság, nem leszel már igazán szerelmes.
A párkapcsolat bizonyos tekintetben valóban a kompromisszumokról szól – de nem az érzelmek terén kell megalkudnod, hanem például abban, hogy melyikőtök mosogasson el!

Utálják a szeretteid

A családod és a barátaid mintha összebeszéltek volna, mert egyszerre indítottak hadjáratot a párod ellen? Ahelyett, beleásnád magad az összeesküvés-elméletbe, inkább gondold végig, miért lehet ez!

Akik igazán szeretnek téged, biztosan nem akarnának elmarni mellőled olyasvalakit, aki tökéletesen illik az életedbe. Ha kibékíthetetlen ellentét feszül a párod és a többi számodra fontos ember között, valószínű, hogy nem veszel észre valamit, amit nagyon kéne.

Nem te vagy neki az első

Nem, nem úgy értjük, hogy az originál csomagolású műszaki cikkek kiválóságának mintájára muszáj szűz pasival kezdened. Arra gondolunk, hogy az ürge életében van egy csomó prioritás, amelyek közül több is landol előtted. 
Ha folyton azt érzed, hogy valami fontosabb neki, mint te, és meg sem próbálja kiegyensúlyozni a helyzetet, hadd menjen! Biztos lesz olyan nő, aki beéri az ikszedik hellyel.

Sosem kedveskedik neked

Csak a reklámokból meg a romantikus filmekből tudod, milyen az ágyba hozott kávé, a romantikus vacsorameghívás meg a spontán rózsaszál? Valami nagyon nem stimmel, ha a párod egyáltalán nem szokott kedveskedni neked a maga módján! 

A legkisebb gesztusnak is megvan a maga értéke, például ha bevásárláskor eszébe jut a kedvenc péksüteményed. Ezek hiányában azonban semmi figyelmesség nincs benne…

Rendezetlen az élete

A lakásába lépve úgy érzed, nem ártana tetanusz oltást kapnod? Vagy négy munkahelyet fogyasztott el az elmúlt másfél évben? Hűha, ez bizony nem jó ómen!
Azt sejteti, hogy a pasival valami nincs rendben – még javában keresi önmagát, tehát képtelen rá, hogy teljes értékű társa legyen valakinek. Nemhogy jövőd nincs vele, de jelened se.

Bunkók a barátai

Madarat tolláról, ugye. Ha van egy-két nem túl közeli haverja, aki nem szimpatikus neked, azzal még semmi probléma nincsen. 

Ám amennyiben az egész társaság láttán kiráz a hideg, és a legjobb barát is inkább való elmegyógyintézetbe, mint a nappalitok foteljébe, nem árt megszólaltatni a vészcsengőt a fejedben!

Túlzottan rejtélyes

Hová tűnt már megint hajnali kettőkor? Mi volt az az elhúzódó „munkavacsora” múlt szombaton:

És miért nem akarja kölcsönadni a telefonját, hogy felhívd az anyukádat, amikor lemerült a saját mobilod?
Ha folyton azt kérdezed magadtól, megcsal-e, a válasz már tökmindegy – bizalom híján ugyanis nem működhet egyetlen kapcsolat sem.

Mocskosan harcol

Nem számít, milyen mérges az ember, nem szabad szándékosan beletaposnia a másik lelkébe
Ha észrevetted, hogy a pasid a legelenyészőbb sérelem hatására is az „ellenfél” gyenge pontjára céloz, töprengj el: a ti veszekedéseitek során is így van ez? 
Biztos, hogy olyannal akarsz együtt lenni, aki a nyugodt rendezés helyett inkább a megsemmisítésre játszik konfliktushelyzetben?
Akármennyi illett rátok a felsorolt nyolc problémából, már az is beszédes, hogy egyáltalán végigolvastad ezt a cikket…

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást