Ismerd meg Hamletet, az életmentő törpemalacot!

Ismerd meg Hamletet, az életmentő törpemalacot!

Címlap / Életmód / Család / Ismerd meg Hamletet, az életmentő törpemalacot!

A napokban egy cuki törpemalac csodás történetétől hangos az internet. A kedves háziállat ugyanis egy valóban nem mindennapi tettet vitt véghez: megváltoztatta epilepsziás gazdája életét. 
 

A fiatal Melanie Gomeznél egyetemi évei alatt epilepsziát állapítottak meg az orvosok. A lány hiába tett meg mindent, hogy visszaszorítsa a betegséget, még annak ellenére sem lett jobban, hogy időközben a magánélete is új fordulatot vett. Hiába talált rá ugyanis a szerelem és ment férjhez szíve választottjához, egy héttel esküvő után a veszélyes betegség már teljesen beárnyékolta az újdonsült házasok közös életét – az addigi évi 1-2 roham hirtelen napi 8-10-re emelkedett. „Már a mindennapok teendői is olyan kihívást jelentettek számomra, mintha megmásznám a Mount Everest-et.” – emlékszik vissza Melanie.

Mivel a férj szerette volna, ha imádott feleségének állandó társasága van ebben a nehéz időszakban, meglepte őt egy házi kedvenccel! Hamlet, a törpemalac ott volt Melanie mellett a legnehezebb pillanatokban, és azóta is hűséges és vidámságot hozó társa gazdájának.

„Hamlet volt az, aki megtanított rá, hogy az élet egy csodálatos ajándék, még ha törékeny is. Megmentette az életemet.” – ismeri el a hálás gazdi.

Ugye a te arcodra is mosolyt csalnak a tündéri malac képei?

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!