Ne irigykedj: 5 ok, amiért nem mindig előny a nagy mell

Ne irigykedj: 5 ok, amiért nem mindig előny a nagy mell

Címlap / Életmód / Egészség / Ne irigykedj: 5 ok, amiért nem mindig előny a nagy mell

Nagy mellek. Szinte a világ összes nője nagy melleket akar. Évi többmilliárdos üzlet a mellplasztika, a mellnagyobbítás pedig évek óta töretlenül vezeti a legnépszerűbb beavatkozások listáját. Nagy mellekre vágynak a nők és férfiak egyaránt, pedig a természetesen dús keblekkel megáldott nők nem mindig találják feltétlenül csodásnak az idomaikat. Íme öt indok, amiért nem mindig előny a nagy mell.

Nehéz vele sportolni

A probléma ott kezdődik, hogy a dús keblű lányok nem találnak maguknak könnyen sportmelltartót. Ha mégis, akkor sem ritka, hogy kettőt kell felvenniük ahhoz, hogy megfelelő tartást érezzenek és még így is előfordul, hogy másnap fájnak a melleik. Főleg a futás és az ugrálással járó feladatok megerőltetőek nagy mellekkel, így nem ritka, ha helyben futásnál azt látod, hogy a lány a kezeivel tartja a melleit, hogy ne pattogjanak annyira. Ha valakinek extra dús keblei vannak, gyakori, hogy estére megfájdul a válla és a háta, mert jelentős súlyt tart elől.

Dima_Sidelnikov/depositphotos.com

Férfiak és nők ugyanúgy megbámulják

A kismellű lányok nehezen tudják elképzelni, mi rossz lehet abban, hogy valakinek mindenki elismerő pillantással jutalmazza a dekoltázsát, pedig egy idő után borzasztó idegesítő tud lenni. A nagymellű lányok számára unalmas tinédzserkoruktól azt hallgatni, hogy milyen szerencsések és állandóan megválaszolni, mekkora a kosárméretük, elvégre kinek mi köze hozzá?

Nem ritka, hogy lányok kérdezik hogy megfoghatják-e egy másik lány mellét: ha természetes, azért, ha szilikon, akkor pedig azért.

A férfiak pedig – mondani sem kell – többször pillantanak a keblekre, mint az illető hölgy szemébe.

A hason alvás kényelmetlen

Aki nem érti, ez miért van, az tegyen két labdát a melltartójába és próbáljon úgy hason feküdni huzamosabb ideig. Sokan nem tudják elképzelni, bizonyos nők miért folyamodnak mellkissebbítéshez, és éppen ez a másik oka a már említett sportolási nehézségeken kívül.

Köztudott, hogy a szomszéd kertje mindig zöldebb és a nők nagy része nem elégedett a kebleivel, ezért van az, hogy akinek kis melle van, az nagyobbat szeretne, akinek pedig nagy van, az megelégedne kisebbel is.

A bő felsőkben kétszer akkorának néz ki a viselője

Annyi szép, lezser felső van, ami csodásan mutat a sudár lányokon! Szexisen kivillanthatják az egyik vállukat, vagy egy szűk farmerral nézhetnek ki benne elegánsan sportosan. A nagy mell viszont „felkapja” a bő inget vagy pulcsit és viselője olyan hatást kelt benne, mintha tíz kilóval több lenne a valós súlyánál.

A laza, nem testhezálló viselet gyakran idéz elő „hordós” megjelenést, amiért egyik dúskeblű hölgy sem rajong.

jacek_kadaj/depositphotos.com

Nehéz szép fehérneműt venni

 A fehérneműgyártók valamiért úgy gondolják, hogy a nagymellű hölgyek mind nagymamák, ezért sajnos csak számukra készítenek melltartókat. Ami csinosabb, elegánsabb darab, az még csak véletlenül sem fordul elő B kosarasnál nagyobb méretben, mintha a dúskeblű hölgyek számára nem lenne fontos, hogy párjuknak kívánatosak legyenek.

És nemcsak itt ütköznek nehézségekbe, a fürdőruha vásárlásnál is nagy gondban vannak, ugyanis ott is csak nagyon nehezen találnak magukra bikini felsőt. Ha akad is méret véletlenül, az szintén – fogalmazzunk úgy – konzervatívabb stílusú, mint a többi, kisméretű darab. Pedig akinek nagy a melle, attól még nem feltétlenül kövér. A dúskeblű lányok élete tehát nem fenékig tejfel, jusson eszedbe, ha legközelebb a dekoltázsukra irigykedsz. 

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!