Ikrek jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Ikrek jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ikrek jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Születésünk pillanatában szinte mindannyian teljesen egyedi térképet kapunk az asztrológiában: számos bolygó hat ránk ebben a különleges időpontban. Ezek közül kiemelkedik a napjegyünk, avagy a zodiákusunk, ami alapvetően meghatározza a személyiségünket, ennek megfelelően a párkapcsolatunkat is. De vajon az egyes jegyekhez milyen nehézségek és magaslatok társulnak automatikusan? 

Magaslat: bámulatosan nyitott

Az Ikrek férfiak egyik legnagyobb vonzereje nyitottságukban rejlik. Páratlanul kommunikatívak, közlékenyek, igazán vidám férfiak. A társaság állandó középpontjai, mindig van mondanivalójuk, nincs olyan téma, amihez ne tudnának hozzászólni.

Tájékozottak és kíváncsiak, lételemük az új információk begyűjtése, tudástáruk bővítése.

Ehhez társul, hogy igazi energiabombák, akik nagyon kreatívak is, ezért sosem kerülnek olyan helyzetbe, amit ne tudnának találékonyságuknak köszönhetően megoldani. Még a legszürkébb napokba is színes élményeket varázsolnak!

Magaslat: rafinált szerető

Az Ikrek férfiak nem tartoznak a leghűségesebb partnerek közé, de természetesen ők is képesek a hosszú távú kapcsolatok kialakítására. Ennek legfőbb oka az, hogy az ő életükben egyszerűen nem a nők, nem a „csajozás” a legfontosabb, a puszta együttlétnél sokkal izgalmasabb dolgok kötik le a figyelmüket. Mindezek ellenére kifejezetten rafinált társaknak tekinthetőek az ágyban, még sok-sok év után is tudnak újat mutatni. Remekül ráéreznek, hogyan teremtsenek intim, meghitt körülményeket az ideális hangulathoz, és gond nélkül felkorbácsolják a női vágyakat.  

Magaslat: nem akar rád telepedni

Sok férfi hajlamos arra, hogy mindenáron birtokolni akarja a barátnőjét, uralni akarja annak minden pillanatát – mintha ebben merülne ki a férfiasság netovábbja.

Az Ikrek férfi esetében erről szó sincs. Bár azok az Ikrek, akik kissé önbizalom hiányosak, természetesen hajlamosak féltékenykedni, de még ők is megadják a szabadságot, a teret a partnerüknek.

Nem csupán azért, mert ezt tartják helyesnek, hanem azért is, mert ők ugyancsak igénylik a külön töltött időt. Nagy előny ez akkor, ha te is önálló személyiség vagy és szívesen vagy egyedül, vagy éppen éled a saját kis életedet. 

Nehézség: hangulatember

Az Ikrek férfiak sokszor olyanok, mintha két személyiségük lenne, mintha tényleg két ember bújt volna a bőrükbe. Ezt nem csak abból veheted észre, hogy két emberrel felérő energiával rendelkeznek – időnként a hangulatingadozásaik is erre engednek következtetni. Nem csak napról napra, sokszor egyik pillanatról a másikra változtatják a kedvüket.

Ehhez különösen nehéz alkalmazkodnia egy kívülállónak, márpedig az Ikrek hajlamosak zokon venni, ha nem értik meg őket.

Sajnos a dolgot csak nehezíti, hogy gyakran felszínesen kapnak bele mindenbe, így többek között a magyarázataik, indokaik sem éppen mélyenszántóak.

Nehézség: nem kezel egyenrangúként

A legtöbb Ikrek férfi sajnos nem igazán tudja egy szinten kezelni saját magát a partnerével. Ez gyakran abban nyilvánul meg, hogy bizonyos döntésekből, történésekből egyszerűen kihagyják partnerüket, és elvárják, hogy szó nélkül elfogadják a kialakult tényeket.

Egyébként is jellemző lehet rájuk, hogy kicsit felülemelkedettként gondolnak magukra, aminek lényegében van is alapja, köszönhetően tájékozottságuknak. Azonban a kapcsolaton belül problémákat szülhet ez a hozzáállás, hiszen nem sok nő díjazza, ha a partnere az otthoni egyenrangúságot csak ímmel-ámmal viseli el. Az pedig egyenesen kizárt, hogy az Ikrek férfi egy nagyon erős személyiségű nőt tekintsen élete párjának, ahhoz túlságosan is könnyed, független személyiség, hogy irányítsák.

Nehézség: kiszámíthatatlan

Az Ikrek hajlamosak hirtelen felindulás alapján dönteni, ami bizonyos szinten még vonzó is lehet, hiszen izgalmasan kiszámíthatatlanná teszi őket ez a hozzáállás.

Komoly párkapcsolatban ugyanakkor egyenesen bosszantó és feszélyező, hogy nem igazán lehet tudni, mit fog tenni, lépni.

Ebből a hirtelen felindultságból következik az is, hogy az Ikrek könnyen túlköltekeznek, hiszen hajlamosak a mának élni, és ha valami megtetszik nekik, akkor nem igazán tudnak ellenállni a kísértésnek – ez ugyancsak sok konfliktust generálhat hosszútávon. 

Kép: GaudiLab/depositphotos.com

VIDEO Van egy sminktrükk, amitől nagyobb és igézőbb lesz a szemed

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!