Így tudod a legjobban levezetni a stresszt, a csillagjegyed alapján

Így tudod a legjobban levezetni a stresszt, a csillagjegyed alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így tudod a legjobban levezetni a stresszt, a csillagjegyed alapján

Kos

Mivel nem szeretsz egy helyben toporogni, hanem a megoldások, a cselekvés híve vagy, így a problémáknak az a része visel meg legjobban, amikor tétlenségre, várakozásra vagy ítélve. Ilyenkor sokat segít számodra, ha a felgyülemlett energiákat valahol máshol le tudod vezetni, például elmész futni, vagy valamilyen más sporttevékenységet űzöl, ami megemeli a pulzusodat, és semlegesíti a stresszhormonokat.

Bika

A Bika jegy szülöttei kimondottan érzékenyek, érzelmesek, ugyanakkor nem szeretik gyengének mutatni magukat, így jellemző módon valamilyen csendes tevékenységet választanak, és szeretnek egy kicsit egyedül maradni, hogy feldolgozzák az érzelmeiket. Akár egy könyvben merülsz el, akár alszol egyet, ha egy kicsit egyedül tudsz maradni, és hagysz magadnak időt a negatív érzelmek megélésére, feltöltekezve, megoldási javaslatokkal és erősen, nyugodtan térsz vissza a társaságba.

Ikrek

Ikrekként van egy befelé figyelő, elemző személyiséged, és egy társaságot kedvelő, mindig pozitív arcod is.

A stresszel úgy tudsz a legkönnyebben megbirkózni, ha mindkettőnek teret engedsz, ezt pedig akkor tudod megtenni, ha olyanok közelében vagy, akikkel biztonságban érzed magadat.

Így van lehetőséged az érzelmeidre reflektálni, ugyanakkor a közelségük előhozza belőled a pozitív energiákat, az optimista szemléletet, és gyorsan más színben fogod látni a dolgokat.

Rák

Igazi gondoskodó személyiség vagy, így egy stresszes helyzetben is az nyugtat meg a leggyorsabban, ha egy szerettedért tehetsz valamit. Akár egy tepsi friss süteménnyel leped meg a gyerekeket, akár valamilyen teendőt veszel le a vállukról, vagy csak átmész a rokonokhoz beszélgetni, ha a szeretteidre figyelhetsz a problémák helyett egy ideig, az feltölt annyi energiával, hogy utána szembe tudj nézni a bajokkal.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást