Hűsölj, lazíts a Mátrában!

Hűsölj, lazíts a Mátrában!

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / Hűsölj, lazíts a Mátrában!

Aki menekül a kánikula elől, netán kényeztetésre, vagy aktív pihenésre vágyik, annak is lehetőségek tárházát kínálja a Mátra ősfákkal borított rejtekén található Hotel Residence Ózon****superior. Az egyedi hangulatú szállodában és impozáns környezetében minden korosztály talál kedvére való időtöltést.

Vonzó már maga a Mátra klímája is, hiszen a hegység a tengerszint feletti magasságának köszönhetően szubalpin jellegű, kristálytiszta levegővel és kisebb hőmérsékletingadozással.

A hotel a Kékestetőre néz, lélegzetelállító panorámával. A körülötte lévő 3,2 hektáros területtel együtt sokféle kikapcsolódási lehetőséget kínál. A kicsiket játszótér várja, a nagyokat pedig kalandra és mozgásra csábítja az erdei sport-, és szabadidőpark, illetve egy húsz-állomásos erdei akadálypálya. Aki sportra, játékra adná a fejét, az válogathat a kilenc-lyukú minigolfpálya, a salakos teniszpálya, a füves labdapálya, a bowling, a biliárd, vagy a csocsóasztal közül.

A szálloda wellness-részlegén található panoráma szaunát az ország 5 legszebbje között tartják számon.

A környék is bővelkedik programkínálatban: a Mátra lankáin lehet segway túrázni, a közeli Oxygen Adrenalin Parkban bobpálya, kalandpark várja a kicsiket és a nagyokat, a kisnánai és a siroki vár pedig kiváló kirándulóhely családok számára.

A Hotel Residence Ózon****superior érdemeire már a szakma is felfigyelt. A szálloda tavaly megkapta a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, és bekerült a Gault&Millau TOP 10 Wellness hotelei közé, amely pozícióját idén is megtartotta. Előkelő kitüntetésben részesült a Tripadvisor oldal Travellers’ Choice 2015 – TOP 25 kategóriájában, és mindezeken túl háromszoros Superbrands díjas. Ez azt jelenti, hogy az utóbbi három évben mindig beválasztották a legjobbak közé.

Ez az ózon-varázs most kedvezményes áron is elérhető!

A szálloda Happy Hegyi Holiday nevű akciós nyári csomagajánlata 3-7 éjszakára szól, vagyis gondoltunk azokra is, akiknek csak pár nap, és azokra is, akiknek hosszabb idő jut idén a kikapcsolódásra!

H-3233 Mátraháza
E-mail: [email protected]
Telefon: +36 37 506 000
Fax: +36 37 506 009
www.hotelozon.hu

(x) Fizetett hirdetés 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást