Minden évszaknak megvannak a maga legkedveltebb ételei és italai, amikért odavagyunk és rendszeresen elkészítjük őket. (x)
VIDEO Nagy éves horoszkóp 2025: így alakul az éved személyes és munkahelyi fronton
Ősszel ott vannak a tökös ételek és a sült gesztenye, télen a fűszeres puncsok, forralt borok, mézeskalácsok, tavasszal a húsvéti finomságok, nyáron pedig a limonádé és a grillezett finomságok, valamint a saslik.
Ennek az elkészítése nem túl összetett, mégis vannak lépések, amikre jó odafigyelni, ha a lehető legjobb ízű végeredményt szeretnénk kapni.
Pontosan mi is a saslik?
Ennek az ételnek a lényege, hogy egy rövidke nyárson húsokat és különböző zöldségeket sütünk egybe, hogy az ízeik összeérjenek. Az alapanyagoknál nincs semmiféle kötöttség, bátran választhatsz bármit, amit szerettek, ráadásul, mivel pofonegyszerű az elkészítése, akár a kisebbeket is bevonhatjátok az előkészületekbe. Persze a hegyes nyárs miatt nem árt az óvatosság, de így könnyűszerrel családi mókát faraghattok az udvaron sütögetésből
Szeretnél minél füstösebb ízű saslikot készíteni, de még csak szemezel a kerti sütögetőkkel? Nézd meg a Grillplaza.hu kamado típusú grilljeit és süsd meg életed legfinomabb fogásait saját kezűleg!
A cikk folytatódik, lapozz!