Nem hiszed el, milyen divat jön ősztől

Nem hiszed el, milyen divat jön ősztől

Címlap / Stílus / Divat / Nem hiszed el, milyen divat jön ősztől

Az idei szezonban akad néhány új irányzat, de többségükkel már a nyár végén megismerkedhettünk. Szerencsére az ősz mindenki ízlésének tartogat alapdarabokat, hiszen a sportos, a nőies, az elegáns, de még a romantikus stílus is helyet kapott.

Sportos

A sportos stílus kedvelői leginkább a boyfriend szabású nadrágokban fogják idén megtalálni önmagukat. Ezt a lazább, kényelmesebb nadrágot ősszel egyaránt viselheted sportcipő, mokaszin, vagy stílustól függően akár bokacsizma társaságában is. 
Vegyél fel hozzá egy ejtett, oversize fazonú, háromnegyedes vagy hosszú ujjú blúzt, majd sportosabb fazonú kardigánnal, vagy sállal bolondítsd meg a szettet.
Felső: H&M, 3 990 Ft 
Cipő: CCC, 3 990 Ft 

Kényelmesen divatos

Az ingek már nyáron is divatosak voltak, főleg azok, amik kicsit magunkban hordozták a csinosabb blúzok vonalait.
Ősszel sem kell lemondanunk ezekről a darabokról, s így nagy előnyükről, a változatos kombinálhatóságról sem: az egyszerűbb szabások egyaránt összeilleszthetőek a nőies, s a sportosabb, kényelmesebb öltözékkel is.
Az ejtett fazonú, egyszerű inghez vegyél fel egy klasszikus, sztreccs farmernadrágot, majd társíts hozzá egy stílusos bokacsizmát.
Nadrág: F&F, 6 500 Ft 
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Bokacsizma: CCC, 19 900 Ft 

Vagány

Az idei trend egyik legvagányabb vonalát a bőr képviseli, amit szerencsére sokkal nagyobb örömmel ölthetünk a szezonban magunkra, mint nyáron. 
Télen nem csupán a divat, hanem funkciójuk végett is előtérbe kerülhetnek ezek a darabok, amik párosítástól függően nagyon merész és különleges külsőt kölcsönözhetnek nekünk. 
Választhatsz bőrruhát, bőr berakásos felsőt, vagy bőrnadrágot, de ha eszedben sincs polgárt pukkasztani, akkor is vásárolj egy szép bőrkabátot.
Vegyél fel hozzá szűk farmernadrágot, ejtett fazonú, egyszerű blúzt és a vagányabb vonalon maradva határozott külsejű, hosszú szárú csizmát.
Bőrkabát: Esprit, 60 000 Ft 
Felső: H&M, 3 990 Ft 
Nadrág. F&F, 3 490 Ft 

Romantikus

A vagány trenddel ellentétben sokkal inkább kényelmesnek és romantikusnak mondható irányzatot képviselnek a kötött pulcsik és ruhák, amik idén abszolút divatosnak tekinthetők. A bő pulcsik rendkívül melegek, és nagyszerűen passzolnak a szezon továbbra is trendi oversize stílusához. 
Könnyű őket beilleszteni a ruhatárba, hiszen manapság már mindenkinek van feszes nadrágja, leggings-e, csupán a szetthez passzoló, kényelmes cipő beszerzésére kell időt fordítani.
Pulóver: Orsay, 7 500 Ft 
Csizma: CCC, 22 500 Ft 

Elegáns

Annak ellenére, hogy még manapság is alapdarabnak számítanak a feszes, skinny nadrágok, már nyáron is egyre több helyen találkozhattunk a bőszárú és a boyfriend nadrágokkal
Az elegánsabb vonalat képviselők természetesen előbbi mellett tegyék le a voksukat, ugyanis egy ejtett pasztellblúzzal és csinos kardigánnal ötvözve az egyik legtökéletesebb megjelenésre tehetnek szert.
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Kardigán: Orsay,7 500 Ft 

Sikkes

Ősszel sem kell elszakadni az idei nyár egyik legnagyobb slágerétől, az egyberuháktól, hiszen a hidegre való tekintettel a szezonra készültek vastagabb, melegebb darabok. 
A bőrberakásos, illetve kötött ruhákon felül érdemes szemezgetni a kényelmes pamutokkal is, hiszen ezeket a ruhákat ősszel is bármikor viselni lehet harisnya és csizma, magas sarkú cipő társaságában.
Cipő: CCC, 7 190 Ft 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást