Szerelem / Párkapcsolat

30 évesen már feleség leszel? 10 ok, amiért nincs értelme a házasság-határidőnek

Többet érsz, mint egy lánykérés

Egy romantikus lánykérés valóban szívmelengető dolog, azonban nem ez határoz meg téged. Ugyan a történelem során megpróbálták elérni, hogy így gondoljuk, de hidd el, egy nő nem attól ér többet, hogy valakinek a felesége lesz. Sőt, bizonyos esetekben éppen ez az oka, hogy korlátok közé szorul az élete.

A „határidős” házasságoknak sosincs jó vége

Tegyük fel, hogy van párod és a határidő miatt annyit nyaggatod a házassággal, míg végül beadja a derekát és „időben” elvesz feleségül. Tényleg egy ilyen házasságot szeretnél? 

Mindenkinek más a története

Ismerek olyanokat, akik középiskola óta együtt vannak és boldogok és olyan párt is, akik ötvenes éveikben találtak egymásra és élnek azóta is szépen. Nem tudjuk előre, mikor találjuk meg a lelki társunkat, ezért ezt kár – és teljesen felesleges – siettetni. 

Ne vesztegesd erre az időd

Az élet rövid és a fiatalság olyan hamar elmúlik, ne vesztegesd arra, hogy azon keseregsz, hogy nem vagy még feleség! Családalapítás után lelassul és kicsit beszűkül az élet, addig pedig érdemes kihasználni a szabadságot. Utazz, tanulj, fedezd fel önmagad és élvezd az életet, amíg fiatal vagy. 

Így csak a saját boldogságodat szabotálod

Az életben vannak dolgok, amik a mi hatáskörünkön kívül esnek és akár meg is feszülhetünk, előfordul, hogy nem úgy alakulnak, ahogy elterveztük. Van, hogy minél jobban szeretnénk és erőltetünk valamit, annál inkább kicsúszik a kezeink közül. Ha a házasság határidején stresszelsz, a görcsölésed még szabotálhatja is a terveid.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást