6 gyulladáscsökkentő fűszer, amivel feldobhatod a sült zöldségeidet

6 gyulladáscsökkentő fűszer, amivel feldobhatod a sült zöldségeidet

Címlap / Életmód / 6 gyulladáscsökkentő fűszer, amivel feldobhatod a sült zöldségeidet

A gyulladáscsökkentés nem csupán gyógyszerekkel, hanem természetes módszerekkel is megvalósítható, melynek egyik legbiztonságosabb és legízletesebb módja a konyhai alkalmazás. A fűszeres sült zöldségek nem csupán a mindennapjaink kulináris élvezetéhez járulnak hozzá, hanem egészségünket is védik. Ráadásul számos fűszer rendelkezik bizonyított gyulladáscsökkentő hatással; nézzük, hogyan használhatjuk őket mindennapi ételeinkben!

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Kurkuma: az aranyszínű csodaszer

A kurkuma régóta közismert a gyógyító tulajdonságairól. A benne található kurkumin nevű vegyület hatékony gyulladáscsökkentő és antioxidáns, mely elősegíti a szervezet természetes védekezőképességének erősítését. Ezen kívül kiderült, hogy különösen jótékony hatással bír az emésztésre és az ízületek egészségére. A kurkuma jellegzetes, enyhén földes, kesernyés ízt kölcsönöz az ételeknek, így kiválóan illik sárgarépához, édesburgonyához vagy akár karfiolhoz is.

Oldalak: 1 2 3 4

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/4
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!