A vegán tésztás fogások nemcsak az ételérzékenyek legjobb barátai lehetnek: hihetetlenül gyorsan elkészülnek és mennyei finom, meleg vacsorát jelentenek még a legpörgősebb napokon is.
Hasonló alapelven készülnek a zöldségkrémes tészták is, mint ahogy a vegán sajtszósz, csak ezúttal kimarad a sörélesztő – és persze a zöldségek skálája is jóval szélesebb. Mindig választhatsz olyan zöldséget, aminek éppen szezonja van, vagy amiből maradt otthon egy kis felesleg, de semmibe se tudod igazán felhasználni. Piríts hagymát, készíts egy fűszeres alapot, majd ezen futtasd meg a felkockázott zöldségeket – párold őket puhára kevés víz segítségével és ismét előkaphatod a turmixodat. Paradicsomos vagy brokkolis? Padlizsános vagy paprikakrémes? Nem tudsz melléfogni velük!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!