Teszt: Milyen mitikus lény lennél a személyiséged alapján?

Teszt: Milyen mitikus lény lennél a személyiséged alapján?

Címlap / Kikapcsolódás / Teszt: Milyen mitikus lény lennél a személyiséged alapján?

Ha te is imádod a misztikus lények világát, akkor már biztos eljátszadoztál a gondolattal, hogy milyen lehet vámpírként élni az éjszakában, vérfarkassá átalakulni, vagy tündérként csodát tenni. Most megtudhatod, te melyik lény lennél egy varázslatos, misztikus világban!

0%

Melyik elem áll hozzád a legközelebb?

Melyik sorozatot kedveled leginkább?

Mi jellemez téged?

Milyen az életed ritmusa?

Melyik színt választanád?

Mitikus lényként milyen erőt választanál?

Melyik a kedvenc napszakod?

Milyen férfit választanál magad mellé?

Teszt: Milyen mitikus lény lennél a személyiséged alapján?
Zombilány

Milyen mitikus lény lennél?

Nem veszed túl komolyan az életet, inkább csak sodródsz az árral, mint a zombik a tömeggel. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi ember után mész, hanem azt, hogy nem gondolod túl a dolgokat. Komótos a tempód az életed minden területén, nem szeretsz kapkodni, sőt egyenesen utálod, ha siettetnek. Maradj ilyen, főleg ebben a rohanó világban.
Vérfarkas

Milyen mitikus lény lennél?

Te az átváltozás mestere vagy. Nem mindenki tudja, hogy milyen erő lakozik benned, de talán még nem jött el az ideje, hogy felfedd valódi énedet. Nappal határozott, megfontolt nő vagy, de van egy olyan oldalad, amit nem sokan ismernek. Igazán vad nő vagy, akiért a pasik megőrülnek. Pont ez a kettősség tesz téged egyedivé, akár egy vérfarkast.
Tündér

Milyen mitikus lény lennél?

Igazi tündér vagy, aki legszívesebben egész nap pörögne és nevetne. Lehet, hogy a túlzott életkedved másokat már irritál, de őszintén, kit érdekel? Szeretsz másoknak kedveskedni, ezért mindenki szeretettel gondol rád. Képes vagy a gyűlöletre szeretettel válaszolni, akár egy igazi jótündér. Bár vannak nehezebb pillanatok az életedben, te ekkor is képes vagy pozitív maradni. Soha ne változz meg!
Vámpír

Milyen mitikus lény lennél?

Az éjszaka királynője vagy, akit örök titokzatosság vesz körül. A férfiakat már a puszta jelenléted is megőrjíti. Van benned valami megfejthetetlen és szexi, ami vonzza az embereket és mindenki a közeledben akar lenni. Szeretsz egyedül lenni, mint egy igazi vámpír, és nagyon megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Mondhatni, egy igazi főnyeremény vagy!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!