Nyáron nagyon keveset főzök, pedig szívesen vagyok a konyhában. De annyi friss alapanyag áll a rendelkezésünkre, hogy szinte véteknek érzem beletenni őket a serpenyőbe. Ha mégis főzök, akkor egy főzelék, valamilyen zöldséges tészta, esetleg frissítő egytálétel kerül a tányérra. Ezt mindig kiegészítjük nagy adag salátával, amiből szerencsére a saját kis konyhakertünkben is akad bőséggel. Lássuk, hogy készíthetsz villámgyorsan friss, egészséges, ízletes köreteket, vagy könnyed vacsorákat!
2/5 Színes cukkini saláták
Nem csupán a paradicsomok, hanem a különféle tökfélék is kínálják magukat és segítségükkel ínycsiklandozó fogásokat tehetsz az asztalra. Nem csupán töltve, rántva, vagy éppen főzelékként gondolhatsz rájuk, hiszen salátának is kifejezetten ízletesek – nem beszélve arról, hogy egészen elenyésző a kalóriatartalmuk! Ahhoz, hogy beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket, a cukkiniket a legjobb zöldséghámozóval, vagy uborkagyaluval felszelni. Ezután már mehetnek is a kedvenc pácodba, amit gyorsan magukba szívnak és pont fogyasztásra ideális állaguk lesz.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!