Forró Valentin-napi szex tippek

Forró Valentin-napi szex tippek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Forró Valentin-napi szex tippek

Ha kapcsolatban élsz, akkor talán több is megfordul a fejedben Valentin-napkor, mint egy doboz csoki és virágok. Ahhoz, hogy igazán forró hangulat költözzön a hálószobátokba, rá kell legyetek hangolódva egymásra. A következő tippek épp ebben fognak segíteni!

Ravasz ajándék

Ez nem egy családi ünnep (hacsak a párodat nem Bálint-nak hívják), ilyenkor nem nyakkendőt és sálat vásárolunk egymásnak, hanem az egymás iránt érzett szerelmünkkel összefüggő ajándékkal lepjük meg a másikat.
Egy izgalmas “felnőtt” meglepetéssel biztosan felcsigázod majd az érdeklődését – lehet ez ízesített síkosító, illatos gyertya, masszázsolaj vagy egy üveg pezsgő és eper.

A szexuális kellékek bevetése

Sokan úgy tekintenek a vibrátorra, mint egy szükséges kéjeszköz, amit csak férfiak hiányában lehet “alkalmazni”. Ámde a vibrátor egészséges része lehet egy pár szexuális életének, általa izgalmasabb és intenzívebb orgazmus élhető el.
Egy másik kedvelt szexuális kellék a bilincs, a tehetetlenség érzése ugyanis erősen vágyfokozó.

Öltözz neki!

A nők nem vennének fel szexi fehérneműket, ha nem akarnák megmutatni! A Valentin-nap pedig erre az egyik legjobb alkalom!
Felmérések szerint a leghatásosabb női szexi fehérnemű a hálós harisnya, a tűsarkú és “résekkel” ellátott csipkés fehérnemű. De az átázott póló és “köpeny alatt semmi ”  is toplistás öltözetek!

Vágyfokozó masszázs

Az erotikus masszázshoz nem kell más, mint csendes, romantikus zene, kényelmes póz és masszázsolaj!
Nem kétséges, hogy ez a fajta testi kontaktus hatásos előjáték – nemcsak felébreszti a tüzet, hanem segít ellazulni és elűzni a feszültséget okozó gondolatokat.

Érintsd meg egy új helyen!

A férfiak érzékeny pontjai a lábak, belső comb és ágyék részei, amelyek érintésével, lágy csókjaival a srácok teljesen felhevülnek.
A lányok gyakran elhanyagolt, ám érzékeny testrésze a láb és gerinc környéke, de a szeméremcsont feletti alhas gyengéd dörzsölése is különös szexuális érzéseket váltanak ki bennük.

Erotikus fotók készítése

Készítsetek egymásról erotikus képeket, a lényeg, hogy játsszátok el, hogy egyikőtök a fényképész, a másik a modell – és nem érhettek egymáshoz.
Ez a furcsa szerepjáték mindkét félben felébreszti a szexuális vágyat. Ráadásul később újranézhetitek a fotókat és átélhetitek a régi emlékeket!

Finom ételek kényeztetése

Valentin-napon tegyük félre fogyókúránkat és engedjünk az édességek és ínyencségek csábításának! A lágy zene, romantikus vacsora és finom ételek beindítják az érzékeket.
Egy finom alkoholos ital társaságában ráadásul jobban oldódik a feszültség. Az egymás etetésében például van valami elemi gondoskodás és törődés, ami elgyengíti mindkettőtöket.

Erotikus tánc

Nincs izgatóbb egy férfi számára, mint egy erotikusan táncoló nő látványa… A hiányos öltözék, lágy zene és a tehetetlenség érzése mindkét félben elindítja a szexuális vágyakat.
A nő végre újra vonzónak és kívánatosnak érzi magát, a férfiban pedig felélednek ösztönei.

Izgalmas helyszín

Egy hotelszoba, vidéki vendégház vagy egyéb idegen helyszínen eltöltött vad esték felejthetetlen szexuális kalandot ígérnek!
A párok általában már az odavezető úton ráhangolják magukat az “eseményekre”. Az új helyszín új fantáziákat ad az előjátékra és a vágyak kiélésére.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást