Életmód / Receptek / Táplálkozás

9 finom és mutatós húsvéti előétel

9 finom és mutatós húsvéti előétel

Fontos, hogy az ünnepi étel olyan előétellel induljon, amely látványos, könnyű és finom. A következőkben néhány a hagyományostól eltérő, kreatív receptet mutatunk be!

Lazacos, krémsajtos töltött tojás

A szokványos májkrémes töltött tojás receptjénél íme egy egzotikusabb füstölt lazacos, krémsajtos változat. Különleges alkalmakra előételnek ideális választás.

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Zöldséges-sonkás aszpik

A közkedvelt kocsonya jóval alak barátabb, tavasziasabb változata ez a zöldséges-sonkás aszpik.

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Sajtos tavaszi zöldségtorony

Üde, finom és látványos előétel, amely alig pár perc alatt elkészül. Csak friss hozzávalók és egy kis odafigyelés szükséges hozzá.

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Tojásos falatkák füstölt lazaccal

Könnyű és színes, miközben igazán finom és dekoratív előétel, ráadásul nagyon egyszerű az elkészítése.

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Túrós, fetás krém tavaszi zöldségekkel

Remek túrós krém friss fűszerekkel és üde növényekkel. Fogyaszthatjuk friss kenyérrel vagy pirítóssal is.

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Tojássaláta falatkák

Főtt tojásból készült finom előétel. A Húsvétról megmaradt tojásokból is elkészíthetjük. Friss tavaszi zöldségekkel díszítsük.

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Spárgával töltött tojásrántotta tekercsek

A spárga mellett szárnyas húsból készült sonkával is tölthetjük a tojástekercseket. Dekoratív, könnyű előétel válhat belőle például Húsvétra. Egyetlen nagy, vagy több kisebb tekercs formájában is elkészíthető.

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Kaviáros tojásos falatkák

Mutatós és különleges falatkák az ünnepi előételhez. Friss fekete kenyér az alap. A főtt tojás, piros kaviár és snidling mennyei ízkombináció. Érdemes kipróbálni!

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Gombás rizzsel töltött sült paradicsom

Finom, egyszerűen elkészíthető meleg előétel vagy könnyű vacsora. Készíthetjük 4 nagy paradicsomból vagy 8 kisebből is.

A teljes receptet itt tekintheted meg.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást