Fontos, hogy az ünnepi étel olyan előétellel induljon, amely látványos, könnyű és finom. A következőkben néhány a hagyományostól eltérő, kreatív receptet mutatunk be!
Lazacos, krémsajtos töltött tojás
A szokványos májkrémes töltött tojás receptjénél íme egy egzotikusabb füstölt lazacos, krémsajtos változat. Különleges alkalmakra előételnek ideális választás.
A teljes receptet itt tekintheted meg.
Zöldséges-sonkás aszpik
A közkedvelt kocsonya jóval alak barátabb, tavasziasabb változata ez a zöldséges-sonkás aszpik.
A teljes receptet itt tekintheted meg.
Sajtos tavaszi zöldségtorony
Üde, finom és látványos előétel, amely alig pár perc alatt elkészül. Csak friss hozzávalók és egy kis odafigyelés szükséges hozzá.
A teljes receptet itt tekintheted meg.
Tojásos falatkák füstölt lazaccal
Könnyű és színes, miközben igazán finom és dekoratív előétel, ráadásul nagyon egyszerű az elkészítése.
A teljes receptet itt tekintheted meg.
Túrós, fetás krém tavaszi zöldségekkel
Remek túrós krém friss fűszerekkel és üde növényekkel. Fogyaszthatjuk friss kenyérrel vagy pirítóssal is.
A teljes receptet itt tekintheted meg.
Tojássaláta falatkák
Főtt tojásból készült finom előétel. A Húsvétról megmaradt tojásokból is elkészíthetjük. Friss tavaszi zöldségekkel díszítsük.
A teljes receptet itt tekintheted meg.
Spárgával töltött tojásrántotta tekercsek
A spárga mellett szárnyas húsból készült sonkával is tölthetjük a tojástekercseket. Dekoratív, könnyű előétel válhat belőle például Húsvétra. Egyetlen nagy, vagy több kisebb tekercs formájában is elkészíthető.
A teljes receptet itt tekintheted meg.
Kaviáros tojásos falatkák
Mutatós és különleges falatkák az ünnepi előételhez. Friss fekete kenyér az alap. A főtt tojás, piros kaviár és snidling mennyei ízkombináció. Érdemes kipróbálni!
A teljes receptet itt tekintheted meg.
Gombás rizzsel töltött sült paradicsom
Finom, egyszerűen elkészíthető meleg előétel vagy könnyű vacsora. Készíthetjük 4 nagy paradicsomból vagy 8 kisebből is.
A teljes receptet itt tekintheted meg.