Ezért van az, hogy a fiatalabb férfiak is keresik a társaságod

Ezért van az, hogy a fiatalabb férfiak is keresik a társaságod

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezért van az, hogy a fiatalabb férfiak is keresik a társaságod

Az idő múlásával észreveheted, hogy nem csak a korodbéli, vagy éppen idősebb férfiak vetnek rád szemet – egyre többször flörtölnek majd veled a fiatalabb korosztályok is. Mi lehet ennek az oka?

Érzelmileg kiszámítható és stabil vagy

Mindenki átesik a tapasztalás korszakán: ki előbb, ki kicsit később. Ezekhez hozzátartoznak a nagy szakítások, veszekedések, a sérelmek és persze a drámák, a hosszan tartó huzavona. Az idősebb nők dupla előnnyel indulnak ezen a területen: egyrészt már túlestek ezen az időszakon és levonták a konzekvenciákat. Másrészt pedig nem akarják már ilyenekre pazarolni a drága idejüket. Nincs kedvük veszekedéssel tölteni a napokat, nem akarnak duzzogni és nem is köntörfalaznak. Sokkal nagyobb eséllyel mondják el kerekperec, mit szeretnének, és egyértelműen kifejezik a tetszésüket, nemtetszésüket.

A férfiaknak ez nagy segítség, mert sokszor teljes sötétségben tapogatóznak a kétértelmű jelek, üzenetek között.

Ez persze nem azt jelenti, hogy egy idősebb nővel minden olyan egyszerű lenne, mint egy egyenes út, erről szó sincs. Viszont ők azok, akik gyorsan egyértelműsítik, meddig lehet elmenni: flört, egyéjszakás kaland, vagy annál több? A válaszra nem kell hónapokat várni.

Újat mutathatsz neki számos területen

Az idősebb nők sok újat tudnak mutatni, és ez nem feltétlenül függ a férfi korától. Persze, minél fiatalabb a partner, minél nagyobb a korkülönbség, annál nagyobb az esélye annak is, hogy a nő az élet minden területén újdonsággal tud szolgálni. Nem biztos, hogy ez a hálószobára korlátozódik, de ott is pozitív lehet a változás. A tapasztaltabb nők ugyanakkor magabiztosabban mozognak a párkapcsolati, életvezetési kérdésekben, és ez lehetőséget biztosít a férfiaknak is a tanulásra.

Akár közösen folytatódik az élet, akár külön utakon haladnak majd a páros tagjai, a férfiaknak kétségtelenül hasznos lehet egy-egy ilyen tapasztalás.

Sokan egy idősebb nő mellett tudják meg, milyen lehetne igazából egy jól működő párkapcsolat, milyennek kellene lennie egy jól felépített rendszernek. Ez pedig olyan tudás, ami az élet minden területén hasznos.

Már csak abból adódóan, hogy motiválóan hat rájuk, önbizalmat ad nekik egy ilyen kapcsolat és partner.

RostylavOleksin/depositphotos.com

Neked már nincs szükséged állandó visszaigazolásra

Mindenkinek jól esnek a bókok, az elismerések, de általában már az is elismerés, ha valakire jóval fiatalabb férfiak pályáznak. Mikor már kellően tapasztalt vagy, akkor pontosan tisztában vagy az értékeiddel. Tudod, mire vagy képes, hogy egyedül is boldogulsz. Senkinek sem kell bemutatnia számodra, mi fán terem az önbizalom, az önhittség, a siker, neked nincs szükséged arra, hogy valaki folyton pátyolgassa az egódat.

Azt érzed egy idő után, hogy azok a szerencsések, akik közeledbe kerülhetnek, nem pedig fordítva – ez rendkívüli hatást tud gyakorolni a kisugárzásodra, aminek csak kevesen tudnak ellenállni.

Számos összetett folyamat játszik ebben közre, és akadhatnak rosszabb, de kiemelkedőbb időszakok is, amikor csak úgy ragadnak rád az ideális jelöltek. Kell idő, mire egy nő odáig eljut, hogy igazán megszeresse önmagát, de ha ez sikerül, az mindenkinek egyértelmű és persze vonzó lesz.

Nyugalom és bölcsesség árad belőled

Nem minden idősebb nőre vágyó férfi anyakomplexusos, de az biztos, hogy sokaknak vonzó az, amit egy néhány évvel idősebb nő tud árasztani magából. Nem csupán a korábban említett önbizalom, hanem a bölcsesség és a nyugalom. Egy ideig nyilván izgalmas, ha a partner kiszámíthatatlan, pörgős és megfoghatatlan, de a többség nem erre vágyik egy hosszú távú kapcsolatban.

Aki meg akarja vetni a lábát, az stabilitásra, érzelmi kiszámíthatóságra vágyik egy nyugodt, kiegyensúlyozott környezetben.

Az idősebb nők akkor is ezt árasztják magukból, ha nem anyáskodóak, hanem hagyják a férfit kibontakozni. Puszta jelenlétükkel képesek megteremteni azt a közeget, ami alkalmas arra, hogy egy partner a legtöbbet hozza ki magából. Ehhez hozzájön a legtöbbször az intellektuális kapcsolódás lehetősége, ami nem kortól függ, de kétségtelenül hatalmas különbség tud lenni egy húszas és egy harmincas-negyvenes éveiben járó felnőtt között.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!