Ezekkel a csillagjegyű emberekkel a legnehezebb szakítani

Ezekkel a csillagjegyű emberekkel a legnehezebb szakítani

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezekkel a csillagjegyű emberekkel a legnehezebb szakítani

Halak

A Halak jegyű emberek nagyon érzelmesek, könnyen elköteleződnek és meglehetősen ragaszkodóak. Ezek a tulajdonságok már elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy ne legyen túlságosan egyszerű szakítani velük, de még meg sem említettük, hogy kerülik a konfliktusokat, hullámzó a kedélyük és a legkevésbé sem gyakorlatiasak azokban a dolgokban, amiket nem űznek minden nap.

Szóval könnyen lehet, hogy nem is igazán tudják normálisan lereagálni, ha közlöd velük a szakítás tényét: vagy teljesen kiborulnak, vagy visszavonulnak a fantáziavilágukba és elhitetik magukkal, hogy ez az egész nem is velük történik. Az egyetlen dolog, ami számodra kicsit könnyebbé teszi a helyzetet, hogy jellemző módon magukba fojtják a bánatukat, úgyhogy kis eséllyel fognak jelenetet rendezni.

Oroszlán

Az Oroszlánnak semmi baja nincs a szakítással addig, amíg nem vele esik meg ez a tragédia. Akkor ugyanis előtérbe kerül a legrosszabb énje, hiszen ott bántották, ahol a legjobban fáj: nagyon komolyan megsértették a hiúságát és a büszkeségét.

Szörnyen nehezen tudja feldolgozni, ha nem ő tesz pontot a párkapcsolat végére, még arra is hajlamos lehet, hogy valahogy újra felvegye veled a fonalat csak azért, hogy végül ő mondhassa ki: szakított veled.

Ha erre nem kerül sor, akkor hatalmas jelenetet képes rendezni, nagyon mélyre tud zuhanni és mindenki előtt mártírkodik, gondosan ügyelve arra, hogy a te hibáidat hangsúlyozza ki. Persze, az egészből az jön majd le mindenkinek, hogy ő maga a tökély, és te meg a világ legnagyobb baklövését követetted el, amiért ilyen szörnyűségre vetemedtél.

Mérleg

A Mérlegekkel azért olyan nehéz szakítani, mert ők folyton az egyensúly megteremtésére, a harmónia megőrzésére törekszenek, és ebbe jól láthatóan nem fér bele az elválás.

Hajlamosak arra, hogy érzelmileg, vagy akár racionálisan zsaroljanak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is a közeledben maradjanak. Komoly törekvésük, hogy legalább a jó kapcsolatot fenntartsátok, aztán majd meglátjátok, miként alakulnak a dolgaitok.

Nem ritka, hogy a szakító felet hibáztatják minden problémáért, vagy akár lekezelően nyilatkoznak a történteket illetően. Ami biztos, ők sem dolgozzák fel egykönnyen a szakítást és egyáltalán nem egyszerű számukra a továbblépés kérdése.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást