Életmód / Ezotéria

Ezek a spirituális ébredés leggyakoribb tünetei

Ezek a spirituális ébredés leggyakoribb tünetei

Testi tünetek

Minden változás fájdalommal jár, ezt jobb, ha tudod, és mivel a testünk-lelkünk szorosan kapcsolódik egymáshoz, ezért ha lelkileg elkezdesz fejlődni, változni, akkor az testi tünetekkel is járhat. Ebben a helyzetben vedd természetesnek, ha néha rád tör a fejfájás, izom- vagy ízületi görcs, esetleg derék- vagy hátfájás. Ez csupán a DNS-szintű, intenzív változás jele. Amint megtisztul a lelked, ez is elmúlik teljesen.

Hangulatingadozás

Egyik pillanatban azt érzed, hogy teljesen jól vagy, szinte szárnyalsz a megvilágosodástól, a következő percben pedig már nyoma sincs a jókedvnek. Az is elképzelhető, hogy csak úgy elkezdesz sírni és nem bírsz leállni.

Ezt nagyon nehéz megélni nem csak neked, de a környezetednek is. Mindenki segíteni akar rajtad, de igazából te sem tudod, hogy mi a bajod és honnan jött ez a szörnyű hangulat, mivel különösebb oka nem volt.

Persze ilyenkor nagyon nehéz pozitívan szemlélni ezt a helyzetet, de nyugtasson az a tudat, hogy ez elmúlik, csak dolgozz tovább magadon!

Új munka

Észreveszed, hogy már nem köt le úgy a munkád, mint korábban, nem vagy többé agilis, elvesztetted az összes motivációdat az adott területen és úgy érzed, ezen csak egy új munka segíthet.

Sőt, egy teljesen más területet szeretnél kipróbálni. Semmi baj nincs azzal, ha több mindenbe is belekóstolsz, de arra készülj fel, hogy lehet, hogy öt új munkát kipróbálsz és mind az öt csalódás lesz. Nem baj, mert ott lesz a bűvös hatodik, ami a te tereped lesz.

Nagyon bátor dolog váltani a biztosból a bizonytalanba, de ez az egyetlen módja annak, hogy végre megtaláld Önmagad.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást