Életmód / Ezotéria

Ezek a spirituális ébredés leggyakoribb tünetei

Amikor elérkezel életednek azon szakaszába, hogy már jobban érdekelnek a belső, lelki dolgok, mint az anyagi világ, akkor egyaránt érezhetsz változásokat magadban és a környezetedben. Ezek nem biztos, hogy kellemes változások lesznek, sokkal inkább fájdalmasak és nyugtalanítóak, de mindenképpen szükségszerűek. Amint ezek lezajlanak, belecsöppensz egy olyan életbe, amire mindig is vágytál.

Testi tünetek

Minden változás fájdalommal jár, ezt jobb, ha tudod, és mivel a testünk-lelkünk szorosan kapcsolódik egymáshoz, ezért ha lelkileg elkezdesz fejlődni, változni, akkor az testi tünetekkel is járhat.

Ebben a helyzetben vedd természetesnek, ha néha rád tör a fejfájás, izom- vagy ízületi görcs, esetleg derék- vagy hátfájás.

Ez csupán a DNS-szintű, intenzív változás jele.

Amint megtisztul a lelked, ez is elmúlik teljesen.

Hangulatingadozás

Egyik pillanatban azt érzed, hogy teljesen jól vagy, szinte szárnyalsz a megvilágosodástól, a következő percben pedig már nyoma sincs a jókedvnek. Az is elképzelhető, hogy csak úgy elkezdesz sírni és nem bírsz leállni.

Ezt nagyon nehéz megélni nem csak neked, de a környezetednek is. Mindenki segíteni akar rajtad, de igazából te sem tudod, hogy mi a bajod és honnan jött ez a szörnyű hangulat, mivel különösebb oka nem volt.

Olvastad már?  Ez a Tarot kártya jellemzi a csillagjegyed

Persze ilyenkor nagyon nehéz pozitívan szemlélni ezt a helyzetet, de nyugtasson az a tudat, hogy ez elmúlik, csak dolgozz tovább magadon!

Új munka

Észreveszed, hogy már nem köt le úgy a munkád, mint korábban, nem vagy többé agilis, elvesztetted az összes motivációdat az adott területen és úgy érzed, ezen csak egy új munka segíthet.

Sőt, egy teljesen más területet szeretnél kipróbálni. Semmi baj nincs azzal, ha több mindenbe is belekóstolsz, de arra készülj fel, hogy lehet, hogy öt új munkát kipróbálsz és mind az öt csalódás lesz. Nem baj, mert ott lesz a bűvös hatodik, ami a te tereped lesz.

Nagyon bátor dolog váltani a biztosból a bizonytalanba, de ez az egyetlen módja annak, hogy végre megtaláld Önmagad.

Magányosság érzése

Jöhet egy olyan érzelmi hullám is, amitől azt érzed, hogy teljesen egyedül vagy a világban, eltávolodsz a családodtól és a régi barátaidtól.

Hirtelen úgy érzed, hogy senki nem ért meg és iszonyatosan vágysz a magányra, de a szeretteid társaságára is.

Mivel már nem ugyanazon az érzelmi szinten vagytok, ők nehezen értik meg azt, amin keresztül mész, te pedig nem szeretnéd őket megbántani pillanatnyi, heves természeteddel, ezért inkább egy darabig még remete maradsz.

Olvastad már?  Lelkileg elfáradtál? Ezzel a gyakorlattal feltöltheted magad spirituális energiával

Álmok rengetege

Van az ember életében olyan periódus, amikor nem álmodik hosszú ideig, aztán hirtelen minden nap szövődik valamilyen furcsa történet, miközben alszik.

Amikor spirituális szinten fejlődsz, akkor igazi „álomcunami” áraszthat el minden este, ugyanis minden álom hordoz magában valamilyen apró üzenetet, arra várva, hogy megfejtsd.

Ez nem könnyű, de hidd el, még a legszürreálisabb álmaidnak is van jelentése.

Ideje kinyitnod az álmoskönyvet.

Valami megszólít

Egyre többet beszélsz magaddal, persze ez nem azt jelenti, hogy megőrültél, sokkal inkább azt, hogy felébredt a belső hangod, amit eddig az egótól nem hallhattál.

Ugye, mennyivel különb tanácsokat ad, mint az a másik, öntelt hang?

Merülj el benne, kérdezz bátran, mert a válasz mindig ott lesz a kérdéseidre.

Nincs más dolgod, mint türelmesen hallgatni.