Ezek lehetnek az okai, hogy szingli vagy, annak ellenére, hogy bárki örülhetne, ha megkapna

Ezek lehetnek az okai, hogy szingli vagy, annak ellenére, hogy bárki örülhetne, ha megkapna

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezek lehetnek az okai, hogy szingli vagy, annak ellenére, hogy bárki örülhetne, ha megkapna

Biztos milliószor megkérdezte már a nagyi, anyukád, a szomszéd, a munkahelyi barátnőd, de még a randipartnered is: mi a baj veled, hiszen olyan tökéletes fogásnak tűnsz, miért nem kötötte még be senki a fejedet? Ha te is elgondolkodtál már hasonló dolgokon, érdemes elolvasni az alábbi néhány okot, ami ahhoz vezethet, hogy még mindig szingli vagy, pedig tényleg nem vagy pszichopata – és meglátod, hogy semmi gond nincs ezzel a kialakult helyzettel, egészen addig, amíg élvezed.

Nem vagy hajlandó lejjebb adni az elvárásaidból

Nincs is rosszabb, mint amikor egy olyan kapcsolatban ragadsz, amiben nem vagy igazán szerelmes, és úgy érzed, hogy jobbat érdemelnél, mint amit a párod nyújtani tud – akkor is, ha amúgy nincs semmi baj szegénnyel, csak egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon. Ha nem félsz beismerni magadnak is, hogy mire van szükséged, akkor bizony lehet, hogy sokáig egyedül maradsz, amíg nem jön a nagy Ő – de ha jön, akkor vele biztosan nem kell majd lejjebb adnod.

Nem igazán van szükséged egy partnerre most

Talán olyan időszakában vagy az életednek, ahová nem fér be egy párkapcsolat, vagy egész egyszerűen annyira tele vannak a mindennapjaid, hogy nem tudsz még csak randizásra sem gondolni. Lehet, hogy a munkád a szerelmed, vagy csak jól érzed magad egyedül, és nem érzed úgy, hogy kellene magad mellé valaki. Ez is teljesen normális, ne próbáld meg megerőszakolni az ösztöneidet.

A karrieredre koncentrálsz

Ha olyan a munkád, ami egész embert, vagy esetleg még annál is többet követel tőled, nehéz arra koncentrálni, hogy megtaláld az igazit. Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor a karrierjét egyengeti, és nem akarja, hogy bármi elvonja a figyelmét róla. Ha neked ez a prioritás most, akkor hajrá, ne hagyd, hogy bárki elbizonytalanítson!

 Andrea Piacquadio/pexels.com

Nehezen találsz olyan partnert, aki nem virágról virágra száll

A Tinder és társai mellett ma teljesen átalakult a randizás, mindenkinek azonnal több lehetősége van választani, ami magával vonja azt is, hogy nehezebb komoly kapcsolatot kialakítani valakivel. Ha nem vagy vevő az egy-két éjszakás laza kapcsolatokra, akkor inkább maradsz egyedül, és várod ki, amíg jön valaki, akinek tényleg te vagy az első és az egyetlen.

A magabiztosságod zavarba hozza a férfiakat

Néha minden nő érzi úgy, hogy kicsit butábbnak kellene mutatnia magát ahhoz, hogy egy pasi kedvelje – nem szabad azonban beleesni ebbe a csapdába, csak olyan pasit kell keresni, aki bírja az iramot. Persze nem érdemes mindenkit lenyomni, mint az úthenger, de ne is fogd vissza a magabiztonságodat senki miatt!

Magadra kell előbb koncentrálnod

Amíg saját magaddal nem vagy rendben, addig egy kapcsolat sem fogja megoldani az életedet, ez nagy igazság. Még nagyobb pedig az, hogy ha úgy érzed, dolgoznod kell magadon, és egyedül kell lenned, akkor ne ugorj bele semmilyen kapcsolatba felelőtlenül.

Nincs időd találkozni, ismerkedni

Ha annyi programod van minden nap, hogy teljesen tele a naptárad, akkor érdemes lehet egy kicsit lazítani rajta, ha meg akarsz ismerni valakit. Ha viszont nem, és tökéletesen jól érzed így magad, akkor folytasd csak úgy az életedet, ahogy eddig – érezni fogod, hogy mikor kell valaki melléd.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást