Ezek a jelei, hogy kezd kihűlni a kapcsolatotok

Ezek a jelei, hogy kezd kihűlni a kapcsolatotok

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezek a jelei, hogy kezd kihűlni a kapcsolatotok

Nem csak magától értetődő jelei vannak annak, hogy erősen kezdtek eltávolodni egymástól. Akadnak olyan hétköznapi dolgok is, amik talán fel sem tűnnek – amíg el nem kezdesz tudatosan figyelni rájuk. Kíváncsi vagy, mik utalhatnak arra, hogy kezd kihűlni a kapcsolatotok, és ideje tennetek valamit ez ellen? Olvass tovább!

Nem aggódsz érte úgy, mint korábban

Természetes dolog, hogy félted a szerelmedet, és a biztos kapcsolat egyik legerősebb jele, ha sokkal inkább aggódsz az épségéért, mint azért, hogy valami közétek áll.

Éppen ezért a kapcsolat kihűlésére utalhat, ha egyre kevésbé izgat, mi történik a másik feleddel.

Persze, nem arról van szó, hogy most már eszedbe sem jut, hogy baleset érheti, ha sokat vezet, vagy nem fogsz izgulni érte, ha komoly állásinterjúra megy.

Pusztán arról van szó, hogy a korábbiakkal össze sem hasonlítható, már egyáltalán nem olyan intenzív benned ez az érzés.

 

Nem zavar, ha keveset vagytok együtt

Korábban elképzelhetetlennek tűnt, hogy keveset találkozzatok, most azonban az lenne furcsa, ha sok időt töltenétek együtt?

Az is lehet, hogy titeket is elkapott a mókuskerék, és túl sokat dolgoztok, de ennek nem szabad a párkapcsolatotok rovására mennie, mert az súlyos következményekkel járhat.

Az eltávolodás egyik biztos jele az, ha nem zavar, hogy keveset vagytok együtt, sőt, sokkal inkább az idegesít, ha a jól bevált napirendedet miatta kell átszervezned.

 

Passzívak vagytok egymás társaságában

Sajnos népbetegség lett, de egyben intő jel is, ha nagyon passzívak vagytok akkor, amikor végre együtt tölthetitek az időt.

Mit jelent ez? Például azt, hogy nem igazán terveztek, beszélgettek, nem hangolódtok rá egymásra úgy, mint régen.

Ehelyett a netet bújjátok, a közösségi oldalakat böngészitek, és legfeljebb ott mutattok egy-két érdekes dolgot egymásnak.

Ez hosszú távon elhidegüléshez vezethet, és ha már szerves részét képezi a hétköznapjaitoknak, akkor egyben fel is nyithatja a szemeteket: ideje nagyobb figyelmet fordítanotok egymásra és a jelenre.

 

Egyre kevésbé vagy kompromisszum kész

Amikor fülig szerelmes az ember, akkor mindent hajlamos beáldozni a cél érdekében: időt, energiát és még a büszkeséget is.

Idővel a legtöbben visszatalálnak saját magukhoz, ami természetesen egyáltalán nem hátrány, de át is eshettek a ló túloldalára, ami viszont már a kapcsolat kihűlésére utal.

Ilyen jel, ha úgy érzed, egyre kevésbé vagy kompromisszum kész vele szemben.

Jóval fontosabbak a saját sikereid, céljaid, mint a közösek, és még olyan egyszerű dolgokon sem szívesen változtatsz a kedvéért, mint az edzésed időpontja, vagy éppen a közös vacsorátok alapanyaga.

 

Nem beszélsz róla a barátnőiddel

A barátnők azok, akikkel mindent megosztunk, és akikkel kivesézzük a gondokat vagy a kellemes történéseket.

Ha azt veszed észre, hogy szóba sem kerül a szerelemed a közös találkozásokon, az ugyancsak intő jel lehet a kapcsolatotok kihűlésére vonatkozóan.

Nyilván semmivel sem jobb, ha csak rossz dolgokat tudnál felsorolni az életetekről, de ha meg sem említed, akkor az részedről a semlegesség, passzivitás jele.

Ez nem feltétlenül a vég, de arra azért figyelmeztet, hogy nem képezi olyan aktívan a szerelmed a mindennapjaid részét, ahogy az talán korábban normális volt.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást