Az exed boldog kapcsolatban él, te pedig magányos vagy? 10 tanács

Az exed boldog kapcsolatban él, te pedig magányos vagy? 10 tanács

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Az exed boldog kapcsolatban él, te pedig magányos vagy? 10 tanács

1. Gondolj arra, hogy te csak azt látod, amit ő mutat

Senki nem fogja megosztani közösségi médián azt, ha összeveszett a párjával, vagy ha nem alakulnak jól a dolgok, mindenki olyan lépeket és posztokat tesz ki, amin minden boldog és a legnagyobb rendben van. Nem kell rosszmájúnak lenni és arra gondolni, hogy biztos nem olyan jó a kapcsolata mint látszik, de azt nem árt észben tartani, hogy a közösségi média nem feltétlenül mutatja az igazságot.

2. Emlékezz, miért szakítottatok

Nem volt bennetek semmi közös? Nem figyelt rád eléggé? Nem egyezett az értékrendetek? Lehet, hogy talált magának valakit, akivel jobban összeillenek.

Ez nem azért van, mert te nem voltál elég jó, csak mást akartok az élettől és ezzel nincs semmi gond. Majd te is találsz valakit, akivel megértitek egymást.

3. Regisztrálj egy társkeresőre

Lehet, hogy csak azért kavar fel, hogy neki már új partnere van, mert még nem engedted meg magadnak, hogy tovább lépj. Akkor is hasznos felregelned egy társkeresőre, mert ha nem is áll kifejezetten szándékodban egyből bepasizni, akkor is jó érzés tudni, hogy lenne miből válogatni és a bókok is jólesnek.

4. Ki is követheted az exed egy időre

Ha nem akarod teljesen kizárni az életedből, de pillanatnyilag nem tesz jót a mentális egészségednek, ha folyton szembejönnek a posztjai az új barátnővel, pihentesd egy időre, amíg rendbe nem jössz lelkileg. Ez nem struccpolitika, hiszen bármikor bekövetheted újra, csak jelenleg nem vagy kíváncsi rá.

5. Dolgozz magadon!

Attól függetlenül, hogy ki szakított, kicsit menj le alfába és merengj el azon, mi vezetett ahhoz hogy vége lett.  Ha ő köszönt el, tudatosítsd magadban, hogy miért kellett így lennie és mi az, ami nem a te hibád volt. Ha te szakítottál, fogalmazd meg, miért tetted és most miért zavar, hogy ő már mással van.

Lehet, hogy te magad szabotálod a kapcsolataidat, mikor komolyra fordulnak vagy azt vártad, hogy örökre utánad fog sírni? Amíg nem teszed rendbe magadban ezeket, addig nem fogsz tudni tovább lépni, illetve ugyanezeket a hibákat fogod elkövetni.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Mihály Kovács
    2021.01.10., 18:07

    Ördögöd van Angi, rátapintottál a lényegre, szép estét neked.

    Válasz

Írj egy hozzászólást