Esküvői meghívók 2018-as trendek szerint – Egyedülálló inspirációk

Esküvői meghívók 2018-as trendek szerint – Egyedülálló inspirációk

Címlap / Szerelem / Esküvő / Esküvői meghívók 2018-as trendek szerint – Egyedülálló inspirációk

Akár azok közé a nők közé tartozol, akik idén esküsznek, akár azok közé, akiknek nemrég kérték meg a kezét, és már belevetnék magukat a szervezés forgatagába, vagy éppen csak játszadozol az esküvő gondolatával, jól figyelj! Rengeteg mesés és egyedülálló esküvői meghívó létezik, egy jó grafikus segítségével pedig biztosan megtervezhetjük a tökéletesen ránk szabott verziót, de mi most inspirációnak összegyűjtöttük azokat az irányzatokat, amik idén biztosan népszerűek lesznek.

A naturalista irányzat

A minimalizmus és a természet szeretete már sok éve birtokába vette az esküvőket is.

Egyre többen mondják ki erdei környezetben a boldogító igent, és egyre többen ügyelnek arra, hogy újrahasznosítható papírból készüljenek az esküvői meghívók, illetve a ceremónia minden kelléke.

A papír nyerssége és letisztultsága tökéletes alapot ad szinte bármilyen betűtípusnak, motívumnak és kiegészítő dekorációnak.

Csipkével megspékelve

A magyarok, és más európai nemzetek körében különösen fontos szerepe van a csipkének az esküvők világában, ami nem csak a menyasszony mesés ruháján mutathat káprázatosan, hanem bizony a meghívók dekorációjaként is.

Roppant elegáns és egyedi megoldások születhetnek egy kis csipke felhasználásával, legyen az bármilyen színű és készüljön bármilyen anyagból.

A púder álom

A pasztelles, púderes árnyalatok valahogy mindig is a szerelem egyik jelképének számítottak, manapság pedig a tavasszal rendezett esküvők szinte elengedhetetlen kellékei.

Ugyan idén az ultra viola lett az év színe, szerencsére a lilának is mesés pasztell árnyalatai vannak, így könnyedén választhatjuk azt, vagy maradhatunk a rózsaszínes, krémes tónusoknál.

Egy valami biztos, a pasztell és a virág motívum tökéletesen kiegészítik egymást, és szerencsére ezernyi gyönyörű virág közül válogathatunk, ha egyedülállóra és személyesre szeretnénk alakítani a végeredményt.

A letisztult arany

Az arany nyomással kivitelezett meghívók pár éve robbantak be a köztudatba, és azóta is csúcstartók, ami nem véletlen, hiszen gyönyörű végeredmények születhetnek a segítségükkel.

Akár hófehér alapra, akár színesre, vagy éppen, ha nagyon merészek akarunk lenni, feketéhez választjuk az arany nyomást, biztosak lehetünk a lélegzetelállító végeredményben.

Mindamellett él egy közhiedelem, miszerint az arany gazdagságot hoz az ifjú párnak, így érdemes mindenképpen belecsempészni valamelyest a ceremónia bizonyos részleteibe.

Mi amondók vagyunk, ha nem is hiszünk a szóbeszédnek, a letisztult arany meghívók akkor is különleges és káprázatos választásnak bizonyulnak.

A giccsparádé

Végezetül, de nem utolsó sorban az igazi giccses, túlzó szín-, forma- és mintavilágoké a porond. Vannak, akik a letisztultabb irányzatokat kedvelik, míg mások az agyondekorált változatokat.

Az elmúlt években jelent meg ez az irányzat, és elég komoly népszerűségre tett szert! Egy ügyes grafikus segítségével még ezekből az eltúlzott egyvelegekből is lehet káprázatos végeredményt alkotni.

Ennél az irányzatnál azonban egy dologban teljesen biztosak lehetünk: a meghívónkhoz hasonlót még biztosan senki sem látott!

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!