A csirkét helyettesítheted kék sajttal, ha vegetáriánus salátához van kedved.
Hozzávalók
– 2 egész csirkemell kicsontozva, bőr nélkül
– félbe vágott eper
– málna
– zöld saláta
– 2 körte, szeletelt
– 2 avokádó, hámozott és szeletelt
– 1 / 2 kis édes hagyma, kockázva
– 1 / 2 csésze pekándió felezett, pirított
Elkészítése
1. Egy zacskóba vegyítsük össze a csirkemellet és málnát, fagyasszuk 1 órán keresztül.
2. Vegyük ki a csirkét a pácból.
3. A csirkehúst grillezzük 4 percig mindkét oldalán. Hagyjuk 10 percig állni, majd szeleteljük fel csíkokra.
4. Készítsük el a salátát. Minden hozzávalót vegyítsünk össze egy nagy tálban.
5. Tálaláskor helyezzük rá a csirkehús csíkokat.
Jó étvágyat kívánunk!