Dekor / Otthon

Hihetetlen, hogy mennyi mindenre használható egy jégkockatartó

Hihetetlen, hogy mennyi mindenre használható egy jégkockatartó

Gyors sushi

A sushi készítésnek külön tudománya van, és ha komolyabban érdekel a japán konyha, mindenképpen érdemes ezt egy tanfolyamon elsajátítanod, de ha csak a móka kedvéért készítenél néhány sushit egy házibulira vagy egy randiestére, akkor egy jégkockatartóra fektess egy celofánt, és nyomkodd bele mindegyik mélyedésbe.

Ez után minden kis kockát tölts meg a sushi hozzávalóival, alaposan nyomkodd bele a rizst, majd egy határozott mozdulattal fordítsd fejre a jégkockatartót. Vedd le a celofánt a sushikról, és már tálalhatod is őket!

Élő műalkotás

Egy jégkockatartó minden mélyedését tölts meg körülbelül a feléig virágfölddel, majd tegyél mindegyikbe egy kicsi pozsgás növényt. A növények tövéhez illessz szorosan jégkrémes pálcikákat, amiket egy kevés ragasztóval rögzítesz a jégkockatartóhoz, ezek fogják bent tartani a földet.

Több zöld növénnyel megtöltött jégkockatartót is egymás mellé tehetsz, ha nagyobb képet szeretnél, ez után már csak egy keretet kell tenned köré, és mehet is a falra! Élő műalkotásodat szóróflakonos vízzel táplálhatod majd.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást