Mi okozza nálad az elhízás okát? A csillagjegyedben rejlik a válasz

Mi okozza nálad az elhízás okát? A csillagjegyedben rejlik a válasz

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mi okozza nálad az elhízás okát? A csillagjegyedben rejlik a válasz

Kos

A Kosokat leginkább a rendszertelenség és meggondolatlanság sodorhatja az elhízás csapdájába. Ugyan jellemzően aktív életet élnek, de ha megéheznek, akkor bizony sokukat nem érdekli, hány óra van, vagy mi van a hűtőben, és a mértékre sem fordítanak nagyobb figyelmet: ha este 10-kor jut eszükbe, hogy enni kellene valamit, kinyitják a hűtőt, és kiveszik, ami csak megtetszik. Ha törekszel arra, hogy eleve csak egészséges élelmiszerek legyenek otthon, akkor kiküszöbölheted ezt a bajt.

Bika

A Bikákat szintén a rendszertelenség sodorhatja bajba, ám az ő esetükben inkább az jellemző, hogy az egész napos hajtás, rohanás közben elfelejtkeznek arról, hogy enniük is kellene valamit.

Sokszor napközben éppen csak bekapnak valamit, esetleg egyáltalán nincs idejük enni, és ezt este pótolják, ami az ingadozó vércukorszinttel együtt egyáltalán nem tesz jót az egészséges testsúly megőrzésének.

Ikrek

Az Ikrek kissé csapongó természete nem kedvez az egészséges étrend megtartásához.

Néha szigorú szabályokat állítanak maguknak, és azt lenyűgöző kitartással képesek is követni, máskor viszont mindent félresöpörnek, és válogatás nélkül habzsolják a kedvenc falatjaikat, amik úgy hiányoztak nekik.  Lehet, hogy hosszú távon egészségesebb egy kevésbé szigorú, de következetes és tartható diétát követni.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást