Életmód / Ezotéria

Mi okozhatja nálad az elhízást? Csillagjegyed árulkodhat róla

Kos

A Kosokat leginkább a rendszertelenség és meggondolatlanság sodorhatja az elhízás csapdájába. Ugyan jellemzően aktív életet élnek, de ha megéheznek, akkor bizony sokukat nem érdekli, hány óra van, vagy mi van a hűtőben, és a mértékre sem fordítanak nagyobb figyelmet: ha este 10-kor jut eszükbe, hogy enni kellene valamit, kinyitják a hűtőt, és kiveszik, ami csak megtetszik. Ha törekszel arra, hogy eleve csak egészséges élelmiszerek legyenek otthon, akkor kiküszöbölheted ezt a bajt.

Bika

A Bikákat szintén a rendszertelenség sodorhatja bajba, ám az ő esetükben inkább az jellemző, hogy az egész napos hajtás, rohanás közben elfelejtkeznek arról, hogy enniük is kellene valamit. Sokszor napközben éppen csak bekapnak valamit, esetleg egyáltalán nincs idejük enni, és ezt este pótolják, ami az ingadozó vércukorszinttel együtt egyáltalán nem tesz jót az egészséges testsúly megőrzésének.

Ikrek

Az Ikrek kissé csapongó természete nem kedvez az egészséges étrend megtartásához. Néha szigorú szabályokat állítanak maguknak, és azt lenyűgöző kitartással képesek is követni, máskor viszont mindent félresöpörnek, és válogatás nélkül habzsolják a kedvenc falatjaikat, amik úgy hiányoztak nekik.  Lehet, hogy hosszú távon egészségesebb egy kevésbé szigorú, de következetes és tartható diétát követni.

Rák

A Rákok vonalait az érzelmi ingadozás sodorhatja bajba, mivel hajlamosak érzelmeiket elfojtani, a sérelmeket, fájdalmaikat gyakran valamilyen finom falattal próbálják tompítani. Ez persze se nem egészséges, se a vonalaknak nem tesz jót, arról nem is beszélve, hogy egy tábla csoki elmajszolása után nem is fogják jobban érezni magukat. Jobban jársz, ha találsz arra módot, hogyan tárd fel az érzéseidet.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW