Eláruljuk, miért vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket: ezt kell tanulnod tőlük!

Eláruljuk, miért vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket: ezt kell tanulnod tőlük!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Eláruljuk, miért vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket: ezt kell tanulnod tőlük!

Bak

A Bak jegyű emberek igazán inspiráló személyiségek lehetnek, legalábbis, ami a karrierjüket illeti. Létfontosságú és alapvető számukra a pénz, ezért valószínű akkor bukkannak fel az életedben, ha valamilyen nehézség üti fel a fejét a munkahelyeden, vagy kilátástalannak tűnik a karriered. Ők azok, akik inspirálnak, hogy jobb és sikeresebb legyél. Racionálisan gondolkoznak, alapvetően a pénz számukra a fontos, nem kifejezetten az a munka, amit végeznek.

Figyelmeztető jel lehet egy Bak jelenléte akkor, ha ezzel ellentétesen te kifejezetten kevés pénzt kapsz a munkádért cserébe. Inspiráló lehet abban az esetben is, ha túlságosan érzelmes vagy, mert sajnos mások könnyen visszaélhetnek azzal, ha mindig nyitott lapokkal játszol. Egy Bak racionális, megfontolt, diplomatikus és zárkózott – esetében jól megfigyelheted, milyen előnyei vannak ezeknek a tulajdonságoknak. Talán a te életedben is hasznot hajtanának?

Vízöntő

A Vízöntők a legtisztességesebb jegyek közé tartoznak, ezért jelenlétük sugallhatja, hogy nem voltál feltétlenül korrekt és megbízható az elmúlt időszakban. Ideje ezen változtatni! Egy Vízöntőre – a becsületessége mellett – különösen jellemző az újítás iránti kielégíthetetlen igény. Ez azt jelenti, hogy valószínű akkor jelenik meg az életedben, ha túlságosan is megragadtál a múltban, elszigetelted magadat a hétköznapi változtatásoktól éppúgy, mint a modern újításoktól. A Vízöntő vonzódik minden innovációhoz, különcnek gondolja magát, ezzel pedig figyelmeztethet téged, hogy túlságosan is lapos, unalmas lett az életed, személyiséged, valamilyen külső nyomás hatására.

A Vízöntők gyakran úgy érzik, hogy nem vonatkoznak rájuk a szabályok, ezért sokszor arra figyelmeztetnek téged, hogy te túlságosan mereven ragaszkodsz mindenhez, még a megváltoztathatatlan dolgokhoz is. Egyszóval a Vízöntők mellett ideje kicsit lazábban, de modernebb szemüveg mögül nézni a világot.

Halak

Rendkívül empatikusak és mély érzésűek a Halak, ezért valószínűleg arra figyelmeztetnek jelenlétükkel, hogy neked is jobban oda kell tenned magadat ezen a téren. Mivel hatalmas szívük van, és alapvetően mindig az érzelmeikre hagyatkoznak, azt mutatják meg számodra, hogy szebb az élet, ha nem zárkózol el mindenáron az emócióktól, a meghittségtől.

A Halak könnyen engednek társaik nyomására, befolyásolhatóak, ami ugyan nem egy kifejezetten eltanulandó tulajdonság, de figyelmeztetnek rá, hogy nem csak te létezel a világon. Fel kell ismerned mások igényeit, és hallgatnod is kell rájuk, hiszen az empátiának alapvetőnek kell lennie.

A Halak jegyűek jó példái annak, hogyan kellene a merev határokat lerombolnunk, miként válhatnánk jobb, odafigyelőbb kollégákká, társakká, barátokká, vagy éppen szülőkké. Számukra egy kulcsszó van: a szeretet. A kérdés csupán az, a te életedben miért van szükség a jelenlétükre?

Kos

Valószínűleg akkor hoz össze a sors rendszeresen Kos jegyű emberekkel, ha túlságosan könnyen belenyugszol a veled történtekbe, nem érzed úgy, hogy saját életed alakulásáért te lennél a felelős. Nehezen vállalkozol, még nehezebben vágsz bele új kalandokba, egy Kos pedig éppen arra inspirálhat, hogy merj lépni. Ha ismét felbukkan az életedben egy Kos csillagjegyű ismerős, érdemes alaposan átgondolnod, merre tartasz, és vajon milyen változtatásra sarkall a jelenléte.

Újból konfliktusod van a munkahelyeden, úgy érzed, kizsigerelnek? Akkor valószínűleg itt a tökéletes alkalom a felmondásra. A párkapcsolatodban már megint mélyponton vagytok? A Kos jelenléte arra utalhat, hogy véget kell vetned ennek a hercehurcának és itt az ideje, hogy a saját utadat járd – akkor is, ha ezért áldozatokat, nagyobb döntéseket kell hoznod.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást