Friss! Itt vannak az ősz ékszer-trendjei, és máris hordani akarjuk őket!

Friss! Itt vannak az ősz ékszer-trendjei, és máris hordani akarjuk őket!

Címlap / Stílus / Friss! Itt vannak az ősz ékszer-trendjei, és máris hordani akarjuk őket!

Virágba borulva

A Y/Project, Richard Quinn, Miu Miu, és a Moschino is virágos, botanikus mintákkal, formákkal tette még látványosabbá az ékszereiket, amiket modelljeik a kifutókon viseltek, ami azt jelenti, hogy a természet mintái ezen az ősszel nem csak a ruhákon, az ékszereken is népszerűek lesznek majd.

 

 

 

Gyönyörű köves nyakláncok

Area, Chanel, McQueen, és Mugler – csak néhány a márkák közül, amelyek 2020-ban is megidézték az ékszerek őstörténetében készült nyakláncokat. Ekkoriban a nyakékek a legdrágább kövekből, nemes anyagokból készültek, és a viselőjük társadalmi rangját fejezték ki. A dizájn ma letisztultabb, a kövek pedig bizsuk is lehetnek, de a stílus a régi maradt.

 

 

Gomb fülbevalók

A ’80-as évek imádnivaló trendjét olyan nevek hozták vissza a kifutókra, mint Alessandra Rich, J.W.Anderson, Lanvin és Saint Laurent. Elegáns, feltűnő, igazi statement darabok ezek a fülbevalók, amikkel az egész megjelenésedet megváltoztathatod.

 

 

 

Cső ékszerek

Tény, hogy ezek a feltűnő darabok nem valóak mindenkinek, a kifutókon is az olyan merészebb, kicsit haute couture stílust képviselői márkák modelljei viselték őket, mint az A.W.A.K.E. Mode, Balmain, Chloe és Proenza Schouler. Ha viszont szeretnél valami igazán modern, szinte műalkotásnak is beillő ékszert viselni, akkor imádni fogod őket!

 

 

Még több gyönyörű ékszertrendet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást