Egyéjszakás kaland biztonságosan

Egyéjszakás kaland biztonságosan

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Egyéjszakás kaland biztonságosan

„Élvezet kötelezettségek nélkül” – ez az egyéjszakás kalandok mottója. A haszon azonban kockázattal jár, hiszen ha nem tartasz be bizonyos szabályokat, érzelmileg és egészségügyileg egyaránt veszélybe sodorhatod magad.

Számít a környezet!

Minél jobban ismered a helyszínt, annál nagyobb biztonságban vagy. A legjobb, ha nálad kerül sor a dologra, ám amennyiben ehhez nincs kedved, esetleg ilyen szempontból is szeretnéd megtartani a kellő távolságot, alaposan nézz körül, mielőtt belevágtok a dologba!
Persze, ezalatt nem azt értjük, hogy kutasd át a kiszemelt lakását, de a címet nem árt tudnod. Ha valami gyanúsat észlelsz, húzz nyúlcipőt!

Valakit avass be!

Ha egy megbízható barátod tudja, kivel és hol vagy, máris jobban érezheted magad.
Arról nem is beszélve, hogy a biztonsági kockázat is a töredékére csökken.

Védekezz óvszerrel!

Hiába szedsz fogamzásgátló tablettát, nem véd meg a nemi úton terjedő betegségektől. Mivel aligha vagy tisztában a partnered egészségügyi állapotával, a legjobb, ha gumi óvszert alkalmaztok.
A „majd vigyázok!” hallatán inkább hagyd ki a dolgot!

Bízz az ösztöneidben!

Az egyéjszakás kaland tulajdonképpen engedést jelent az ösztönöknek. Ha valami örömet okoz , ne habozz, ám az ellenkezőjére is legalább annyira figyelj oda!
Amennyiben valami legbelül azt súgja, hogy nem oké a helyzet, bátran állj le és adj hangot az aggályaidnak – vagy akár lépj le szó nélkül, hiszen semmilyen kötődésről vagy kötelezettségről nem beszélhetünk.

Nyugodtan vagy sehogy!

Nem látsz kivetnivalót az egyéjszakás kalandban? Akkor rajta! Úgy gondolod, hogy csak a könnyűvérű nők kaphatóak rá?
Ebben az esetben viszont inkább ne add be a derekad, hiszen komoly lelki és önértékelési válságot okozhat számodra az értékrended és az ösztöneid ellentmondása. Ne tegyél semmi olyat, ami után nehezedre esne tükörbe nézni másnap!

Legyen, aki hazavisz!

Egy ismerősöd vagy egy taxitársaság száma mindig legyen a telefonodban, bárhol is vagy!
Az egyéjszakás kalandnak nem szükségszerű velejárója a közös reggeli, szóval ne érezd magad megbántva, ha a partnered érzékelteti, hogy egyedül szeretne nyugovóra térni utána.

Maradj józan!

Tartózkodj a túlzott alkoholfogyasztástól és a kábítószerektől, mert ezek hatása alatt olyan dolgokat is megtehetsz, amiket egyébként nem. Ennek veszélyeit szükségtelen ecsetelnünk, viszont annyit még elárulunk, hogy a jó szexhez is szükséged lesz valamennyi érzékszerved „homálymentes” működésére.
Az egyéjszakás kalandot mindenki másképp éli meg. Ha még nem volt benne részed, természetes, hogy kérdések vetődnek föl benned. A legfontosabb, hogy ne érezd idegennek a helyzetet, mert ha az egészet úgy tudod elképzelni, mintha valaki mással történne, akkor valószínűleg nem neked való a dolog. Ettől nem vagy kevésbé vagány, mint mások!
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást