4 dolog, amin ha veszekedtek, érik a szakítás

4 dolog, amin ha veszekedtek, érik a szakítás

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 dolog, amin ha veszekedtek, érik a szakítás

1. Többszörös árulás

Szép dolog, ha meg tudsz bocsátani a párodnak, ha valamiben elárul, megcsal, vagy hazudik neked. Az is szép dolog, ha ő képes ugyanezt tenni veled szemben. De az már nem egészséges, ha a sokadik ilyenen vagytok túl, és még mindig elkövetitek ugyanazokat a hibákat újra és újra. Sőt, az is lehet, hogy csak egy ilyen esetről van szó, de mindig visszatértek hozzá a vitákban, mert nem tudjátok elengedni – ez is nagyon gyorsan megmérgezi a kapcsolatot. Ha valami miatt megbocsátasz a párodnak, azt nem ér később újra felhozni, és ugyanez vonatkozik rá is.

2. Hazugságok hálójában

Az előzőhöz kapcsolódik az is, hogy ha többször hazugságon kapod a párodat, érdemes lehet elgondolkodni azon, mennyire bízhatsz meg benne, és mennyire lehetsz értékes számára. Persze utánajárhatsz, honnan erednek ezek a hazugságok, és ha úgy érzed, megpróbálhatsz segíteni legyűrni őket, de előbb-utóbb el kell döntened, mennyit ér meg számodra ez az egész.

3. A szexuális élet hiánya

Nincs azzal semmi gond, ha olyan időszakon mentek keresztül, amikor kevésbé kívánjátok a szexet, ez még önmagában nem jelent semmi rosszat. Probléma akkor lehet, ha közületek csak az egyik lépett kicsit frigidebb időszakba, míg a másik ugyanúgy igényli az intimitást. Ez komoly feszültségekhez vezethet, és akár még nagyobb problémák előjele is lehet, ezért érdemes mérlegelni, meddig lehet így békés, boldog kapcsolatban élni.

4. Hálátlanság

Egy párkapcsolatban az egyik legfontosabb érzelem a hála. Na persze nem kell minden nap megköszönnöd az égieknek, hogy neked adták a párodat, sokkal inkább arról szól ez az egész, hogy mennyire értékeled a szerencsédet, hogy a másik melletted van. Ha hálás vagy az együtt töltött időért, és el sem tudnád képzelni a párod nélkül az életed, akkor nincs semmi gond – de ha már nincs benned ilyen érzés, akkor érdemes lehet elgondolkozni a szakításon.

Kép forrása: isorepublic.com

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!