5 csodaszép cipő, ami a tavaszi trendeket uralni fogja – Lelőhelyekkel

5 csodaszép cipő, ami a tavaszi trendeket uralni fogja – Lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / 5 csodaszép cipő, ami a tavaszi trendeket uralni fogja – Lelőhelyekkel

Vannak olyan cipőim és szandáljaim, amik évről évre előkerülnek a szekrényem mélyéről – egyszerűek azért, mert annyira imádni valóak, hogy sosem mennek ki a divatból. Ennek ellenére minden évben megnézem, milyen trendek várhatóak, hiszen szeretek olyan darabokra beruházni, amik aztán megint sokáig hű társaim lehetnek. Idén is garantáltan tudok majd válogatni, mert az jól látszik, hogy csodaszép fazonok és izgalmas megoldások kerültek a porondra!

Espadrilles

Az espadrillesek már nem számítanak friss befutónak, de idén abszolút teret kapnak majd a cipős boltok polcain. Nem is csoda: igazán könnyed viseletnek számítanak, nagyon kényelmesek, praktikusak és egyaránt viselhetőek a sportos, valamint a nőies szettek mellé is. Az espadrillesek lehetnek egészen laposak, platformosak, vagy akár éktalpúak is. Közös jellemzőjük a fonott hatású, háncsos talprész, amit persze néhány tervező már lecserélt gumis változatra (ennek köszönhetően akkor is megtalálod a kedvencedet, ha a természetes anyaggal nem igazán tudsz megbarátkozni).

Azonban a klasszikus espadrillesek jó lehetőségeket kínálnak arra, hogy a különböző, divatos szalma és rattan hatású kiegészítőket stílusosan beépítsd a ruhatáradba. 

1. ecipo.hu, 2. H&M, 3. Deichmann, 4. aboutyou.hu

Loafer

A loaferekről sosem gondoltam volna, hogy ismét divatosak lesznek: erre a fazonra erőteljesen emlékszem a nagymamám gardróbjából – és már akkor sem igazán értettem, mit lehet rajtuk szeretni.

Most mégis abszolút befutók lettek ezek az egyébként nagyon kényelmes és praktikus darabok.

Bár klasszikusnak változatlanul a lapos, bebújós cipők számítanak, idén már a magasított talpú sőt, a magas sarkú loaferek is hódítanak. Ha kedveled a különleges és egyedi külsejű fazonokat, akkor idén neked is be kell ruháznod egy ilyen cipőre!

1. ecipo.hu, 2. H&M, 3. Deichmann, 4. aboutyou.hu

Bokapántos cipők

Tekintve, hogy újra tombol a retró őrület, várható volt, hogy visszatérnek a bokapántos cipők is – ezek most minden formában, stílusban divatosnak számítanak. Akár szexi tűsarkakkal, akár egy lapos espadrillesszel párosítod a pántokat, idén nem tudsz melléfogni velük.

Egyedül arra kell figyelned, hogy ez a megoldás teltebbnek mutathatja az alsó lábszáradat, illetve a bokádat, ezért vásárlás előtt ezt a szempontot is érdemes megvizsgálnod a tükörben.

Egyébként nincs mire ügyelned, a bokapántok nem csak divatosak, hanem nagyon kényelmesek is, hiszen extra tartást adnak a lábfejednek, jobban a helyükön tartják a cipőket még akkor is, ha azok igazán különleges fazonnal bírnak.

1. ecipo.hu, 2. H&M, 3. Deichmann, 4. aboutyou.hu

Magas talpú sneakerek

A sneakerek szintén jelen vannak a divatban már néhány éve, és mostanra megszoktuk őket annyira, hogy az egészen méretes, sokszor durvának, otrombának ható daraboktól sem riadunk vissza. Idén minél színesebb, feltűnőbb és minél nagyobb egy sneaker, annál jobb:

egyértelműen trendi az öltözködésünk középpontjába helyezni egy-egy különlegesebb darabot.

Sőt, olyannyira nagy szerephez jutottak ezek a kényelmes fazonok, hogy még a nyári ruhákhoz is passzolnak – legalábbis a divat jelenlegi állása szerint. 

1. H&M, 2. ecipo.hu, 3. Deichmann, 4. aboutyou.hu

Minden, ami platform

A platformot néhány éve úgy fogadtuk, ahogy az összes felelevenített trendet: nem voltunk túl lelkesek és abban is biztosak voltunk, hogy nem fog tudni visszatérni a hétköznapokba. Ehhez képest az idei évben már minden trendi, ami kicsit is platformos.

A sportcipőktől kezdve, a félcipőkön át egészen a szandálokig, idén bármit felvehetsz, aminek emelt a talpa.

Ezzel együtt pedig élvezheted is az előnyöket, hiszen a platformos cipők és szandálok úgy adnak komoly centiket a magasságodhoz, hogy nem kell beleerőszakolnod magadat egy kényelmetlen magas sarkúba. 

1. ecipo.hu, 2. H&M, 3. Deichmann, 4. about you

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást