Csinosak, jókat esznek és kicsattannak az egészségtől! A legjobb vegán vloggerek a Youtube-on

Csinosak, jókat esznek és kicsattannak az egészségtől! A legjobb vegán vloggerek a Youtube-on

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Csinosak, jókat esznek és kicsattannak az egészségtől! A legjobb vegán vloggerek a Youtube-on

Az elmúlt időszakban egyre inkább beleástam magam a vegán étkezés világába. Bár határozottan ki merem jelenteni, hogy nem vagyok vegán, ugyanis a halakról és a csirkéről egyszerűen nem tudok lemondani, de tagadhatatlan, hogy a vegán receptek igazi kincsesbányának számítanak. Tele vannak korszerű hozzávalókkal, és természetesen rengeteg vitaminnal és ásványi anyaggal. Ha másért nem, hát a változatos és egészséges táplálkozás érdekében érdemes olykor a vegán receptek között kutakodni!

Most pedig összegyűjtöttem azokat a Youtube csatornákat, ahol megannyi recept várja az érdeklődőket, a reggeliktől, ebédektől és vacsoráktól kezdve, a különböző desszertekig és italokig! Lássuk tehát, mely Youtubereket érdemes követni, ha vegán étkezésről van szó!

Lisa Reimi

Számomra talán Lisa volt az első Youtuber, akinek a csatornája szembejött velem a világhálón, amikor még a vegán étkezés annyira nem is érdekelt.

Ugyanis ő nem csak receptes videókat oszt meg, hanem olykor edzős tippeket is ad, és rengeteg anyagában mesél a sikeres fogyáshoz vezető útról.

Köntörfalazás nélkül elmondja, hogy bizony az eredményességhez kitartás és hatalmas akaraterő szükséges, ugyanakkor tévedés, hogy az egészséges táplálkozás nem finom, vagy ízetlen!

Ő bebizonyítja, hogy a vegán ételek között bizony megannyi ínycsiklandó variáns létezik, melyek mind hozzásegítenek ahhoz, hogy elérhessük a bombaformánkat!

Kövesd figyelemmel Lisa átalakulását az első videóitól kezdve, és próbálj ki finomabbnál-finomabb vegán recepteket!

A Youtube csatornát itt találod!

Naturally Stefanie

Stefanie csatornája sokban hasonlít Lisa-éhoz, csupán a stílus és videók összetétele más. Stef egy sokkal vagányabb, csajosabb vonalat képvisel.

Az ő tárházában is megtalálható számtalan vegán finomság elkészítésének módja, de emellett sok edzős videó is található a csatornáján.

Amiben legfőképpen eltér a többiektől, hogy általában találhatóak nála heti vlogok, és különböző termékeket véleményező videók is, akár táplálékkiegészítőkről van szó, akár edzős ruhákról.

A saját fejlődése mellett a párja hihetetlen átalakulását is dokumentálja olykor, így nem csak nekünk nőknek lehet motiváló a csatornája!

A Youtube csatornát itt találod!

Simply Quinoa

A quinoa variálhatóságáról és előnyeiről már egy korábbi írásomban beszámoltam Nektek. Mikor megtaláltam Alyssa csatornáját, szinte azonnal tudtam, hogy rengeteg fenséges recept vár majd rám, és ez így is lett.

A Simply Quinoa csatornán megtalálhattok számtalan házilag elkészíthető finomságot, aminek a bolti verziója jóval borsosabb áron vásárolható meg, és az összetevők valós eredetét sem mindig tudjuk leellenőrizni.

Ha ti is szeretnétek belevágni az otthoni növényi tej vagy joghurt gyártásába, esetleg egyedülálló fűszervariációkat állítanátok össze, akkor Alyssa lesz a ti emberetek!

Mindezek mellett számtalan hasznos tanácsot is találhatunk nála vásárláshoz, főzéshez, étkezéshez és tároláshoz!

A Youtube csatornát itt találod!

Maddie Lymburner

Kíváncsi vagy, hogyan lesz egy kissé pufókabb szőke leányzóból izmos, egészséges és fitt nő? Emellett érdekelnek az egészséges és bűntudatmentes finomságok is? Nos, akkor Maddie csatornája neked szól!

Hasonlóan az előző leányzókhoz, Maddie is dokumentálta azt, hogyan alakult át a teste, miután rátalált a vegán étkezésre és az edzésekre. Számtalan motiváló vlogot és otthon is végezhető edzős videót találhatunk nála!

Főként azoknak ajánlom a csatornáját, akik kissé édesszájúak, ugyanis nála biztosan találni megannyi vegán desszertes videót, amit bűntudatmentesen fogyaszthatunk!

Bónusz, hogy Maddie szintén gyakran készít videót a párjával együtt, legyen szó páros edzésről, vagy kérdezz-felelekről, így akár a párotokat is motiválhatjátok majd a közös életmódváltásra! Ó, és nem mellesleg tündéri háziállatai is vannak!

A Youtube csatornát itt találod!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást